Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iulie 2015

Vineri, 26 Iunie 2015 01:08

Horoscop Pesti iulie 2015

Horoscop Pesti iulie 2015Afla horoscop Pesti iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti iulie 2015 - Dragoste

Pentru nativii Pesti se anunta o luna iulie 2015 deosebit de animata si cu mare potential amoros. Beneficiati de influenta puternica din partea planetelor Marte si Mercur, dar isi face simtita prezenta si Soarele. Marte stimuleaza pasiunea, dorinta de a cuceri si spiritul de aventura, Mercur favorizeaza aduce dorinta de nou si provocarea, iar Soarele revigoreaza si lumineaza. Elanul sentimental ia amploare, astfel ca nu ezitati sa raspundeti la provocari amoroase. De asemenea, va place sa luati initiativa, sa actionati si sa va avantati sentimental. Vorbim despre inceputul unei perioade interesante si complicate deopotriva, caci Venus se afla in ciclul retrogradarii.

Horoscop Pesti iulie 2015 - Cariera si bani

Iulie 2015 pare sa fie o luna activa si cu beneficii deosebite in plan profesional. Tot ceea ce intreprindeti gaseste rezolvare, iar sansa de succes va apartine. Va implicati mai ales in activitatile cultural-artistice, iar accentul cade pe expresivitate, talent, dexteritate, emotie si creativitate. De asemenea, va plac activitatile sportive si nu ezitati nicio clipa sa luati parte la evenimente culturale ori stiintifice. Financiar, lucrurile stau foarte bine. Luna iulie 2015 pare sa fie inceputul unei perioade complexe, asa ca ar fi bine sa va stabiliti clar prioritatile profesionale si obiectivele de atins. Merita sa va implicati, dar si sa analizati cu atentie colaborarile in care va implicati.

Horoscop Pesti iulie 2015 - Sanatate

In luna iulie 2015 nu ar strica sa fiti precauti si sa acordati o atentie sporita asupra starii de sanatate. Venus se afla in ciclul retrogradarii si nu influenteza favorabil. Deci, ochii in patru si evitati excesele de orice fel. Nu se accepta nicio imprudenta. Se pot ivi probleme fel de fel. Natura acestora e diversa: renala, hepatica, ginecologica, dermatologica etc. Ar fi bine sa adoptati un stil de viata cat mai echilibrat. Mancati cat mai sanatos si nu uitati nicio clipa ca aveti nevoie de odihna si relaxare. Nu ezitati sa faceti miscari si nu ratati iesirile in aer liber. O sa va faca mult bine! Renuntati la stres si adoptati o stare cat mai calma, pe cat este posibil!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: