Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iulie 2016

Luni, 13 Iunie 2016 23:39

Horoscop Pesti iulie 2016

Afla horoscop Pesti iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti iulie 2016- Dragoste

Luna iulie 2016 pare sa fie prielnica pentru viata de cuplu. Va bucurati de emotie, dragoste si buna dispozitie gratie influentelor survenite din partea planetelor Jupiter si Venus in casa erotismului Pestilor. Vorbim despre o perioada favorabila iubirii si a intreprinderii unor planuri de viitor, in cazul in care sunteti intr-o relatie, mizand pe stralucire relationala si comunicare deschisa. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. In orice situatie v-ati afla, profitati de situatie, zambiti, petreceti si fiti optimisti. Incercati sa iesiti si sa socializati alaturi de prieteni, fiti deschisi in cunoasterea unor persoane noi.

Horoscop Pesti iulie 2016- Cariera si bani

In luna iulie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte, caci planeta Saturn nu va favorizeaza pe plan profesional. Se pare ca intampinati probleme de concentrare si reusiti cu greu sa va canalizati atentia spre munca. Totusi, faceti un efort, pentru ca e vorba de situatia dvs. Stabiliti-va clar obiectivele de atins, adoptati o strategie eficienta de lucru si actionati cu pricepere si intelepciune pentru indeplinirea activitatilor. In a doua jumatate a lunii, lucrurile incep sa revina pe fagas normal, beneficiind de influente favorabile din partea Soarelui si a planetelor Venus si Mercur. E momentul sa sa etalati aptitudinile si talentul, remarcandu-va prin originalitate, inteligenta, etc. Financiar, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Pesti iulie 2016- Sanatate

Se pare ca in luna iulie 2016 starea dvs. de sanatate e destul de buna. Va simtiti bine, aveti energie si va avantajeaza starea de buna dispozitie si optimismul debordant de care dati dovada. Totusi, nu va negijati si nu exagerati prin comportament si dieta. Adoptati un regim alimentar sanatos, acordati timp pentru odihna si relaxare. Petreceti timp alaturi de cei dragi si nu uitati de miscare. Va puteti apuca de practicarea unui sport si nu ratati iesirile/plimbarile in aer liber. A doua parte a lunii e prielnica unor investigatii si tratamente medicale, fie ca vorbim de anumite probleme de sanatate, fie a vorbim despre proceduri cosmetice si de ingrijire corporala. Nu va panicati, vorbim doar de chestiuni de rutina, in folosul dvs.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: