Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iunie 2014

Joi, 29 Mai 2014 11:34

Horoscop Pesti iunie 2014

 

Horoscop Pesti iunie 2014Afla horoscop Pesti iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti iunie 2014 - Dragoste

Iunie 2014 aduce cu sine o deschidere in ceea ce primeste exprimarea sentimentelor si trairea emotiilor. Sunt de mare actualitate discutiile de la suflet la suflet, mesajele romantice si declaratiile de dragoste. Evident, se resimte prezenta lui Venus in tranzit prin casa a treia a Pestilor. Totusi, nu ar strica sa fiti mai diplomati, caci pot sa apara si unele situatii relationale nedorite ori neasteptate. Indiferent de caz, se pare ca in aceasta luna veti reusi sa va reevaluati viata.

 

Horoscop Pesti iunie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca va indreptati atentia mai ales spre viata personala si mai putin spre planul carierei. In iunie 2014 simtiti nevoia de a sta alaturi de cei dragi, resimtiti nevoia de intimitate, pastrand contactul mai ales cu familia, petrecand in natura. Se pare ca incercati sa va reincarcati bateriile intr-o maniera originala. Posibil sa faceti reparatii in casa, sa renegociati un contract de inchiriere ori sa achizitionati ceva nou. Aveti mare putere de convingere, cautati prezenta celorlalti, comunicati usor si chiar aveti umor. Aceste caracteristici va sunt de mare folos si va ajuta in negocieri, aducand noi contracte si colaborari. Dn punct de vedere financiar, ar fi bine sa actionati cu prudenta.

 

Horoscop Pesti iunie 2014 - Sanatate

Luna iunie 2014 va prinde intr-o dispozitie buna din toate punctele de vedere. Nu se intravad probleme de sanatate. Tot ceea ce cautati acum e linistea, calmul si armonia din familie. Se pare ca vreti sa gasiti echilibrul si nu vreti sa auziti despre lucruri neplacute. De asemenea, evitati conflictele si contradictiile de orice fel. E o perioada benefica pentru relaxare, odihna, citit, plimbari in aer liber, conversatii lejere si placute alaturi de cei dragi.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: