Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iunie 2015

Sâmbătă, 23 Mai 2015 01:17

Horoscop Pesti iunie 2015

Horoscop Pesti iunie 2015Afla horoscop Pesti iunie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti iunie 2015 - Dragoste

Pentru Pesti in luna iunie 2015 accentul cade pe viata de familie. Preferati calmul caminului, atmosfera relaxanta de acasa, preferand sa fiti inconjurati de cei dragi. In aceasta perioada orice actiune intreprinsa de dvs. ale legatura cu caminul. Fie vorbim despre construirea ori renovarea casei, fie vorbim despre amenajarea curtii ori a gradinii, fie despre decorarea locuintei, fie vorbim despre alte activitati de tip domestic. Totusi, nu sunteti prea romantici in aceasta luna. Iubirea trece parca pe un plan secund, caci acordati atentie mai mare unor actiuni mai rationale de consolidare a relatiei. Fiti abili si deschisi pentru a reusiti o imbinare a utilului cu placutul.

Horoscop Pesti iunie 2015 - Cariera si bani

In planul carierei sansa e de partea dvs. in luna iunie 2015. Tot ce trebuie sa faceti este sa actionati inteligent, in baza unei strategii bine puse la punct. Prezenta lui Venus si Jupiter va favorizeaza si va consolideaza reputatia si satisfactia in plan financiar. Munciti mult, insa va place ceea ce faceti. Succesul e aproape si va remarcati prin idei, creativitate si talent. Acum revin in atentia dvs. lucruri care au stagnat o anumita perioada de timp. Acum exista posibilitatea de a investi timp, energie si bani intr-o activitate ce are legatura cu o locuinta/o casa/un teren, o exploatare agricola/zootehnica/horticola.

Horoscop Pesti iunie 2015 - Sanatate

Nativii Pesti trebuie sa acorde o atentie marita asupra starii de sanatate caci Jupiter, stapanul Pestilor, se afla in casa bolilor. In aceasta luna, iunie 2015, ar fi bine sa monitorizati constant starea personala de sanatate. Nu ar strica sa faceti o vizita la medic, in vederea realizarii unui control ce include analize si investigatii medicale. In acest fel, veti putea lua masuri in cazul aparitiei unor probleme de sanatate. In orice caz, nu trebuie sa va panicati, vorbim doar despre actiuni de preventie. Evitati excesele de orice fel, fiti cumpatati, acordati timp pentru miscare si odihna, ganditi pozitiv si fiti optimisti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: