Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti mai 2014

Miercuri, 30 Aprilie 2014 01:07

Horoscop Pesti mai 2014

 

Horoscop Pesti mai 2014Afla horoscop Pesti mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti mai 2014 - Dragoste

Mai 2014 pare sa fie o luna stabila, cu manifestari mai degraba casnice, bazate pe confort, siguranta si afectiune. Sunteti mult mai calmi, astfel ca nu sunteti inclinati spre pasiuni zbuciumate, nici nu va agitati prea mult si nici nu va implicati in activitati care implica riscuri mari. Perechea ta pare sa fie un bun asociat de afaceri si impreuna stabiliti ce achizitii trebuie sa faceti, ce planuri financiare aveti, cum puteti administra banii, cum puteti obtine castig, etc. Daca sunteti in cautarea unui partener, sunteti atrasi spre cei ce va vor asigura bunastare si securitate.

 

Horoscop Pesti mai 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna mai 2014 activa. Sunteti mai tot timpul pe drumuri, in scop profesional. Aveti multe curiozitati si interese, fiind privilegiate mai ales activitatile intelectuale. Accentul cade pe comunicare. Aceasta abilitate va ajuta sa intretineti relatii sociale aducatoare de profit si sunt mari sanse sa obtineti un castig suplimentar din colaborari. De asemenea, sunteti atrasi de calcule, negocieri, discursuri, etc. Marte isi reia mersul direct, ceea ce poate aduce beneficii in afacerile, investitiile si castigurile nativilor Pesti.

 

Horoscop Pesti mai 2014 - Sanatate

Acordati atentie starii personale de sanatate in luna mai 2014. Lucrurile au tendinta de a decurge mai greu sau altfel decat v-ati dorit, mai ales in prima parte a lunii. Soarele se afla intr-o pozitie ce impulsioneaza initiativele si poate chiar calatoriile cu scop medical. De asemenea, opozitia dintre Saturn si stapanul casei bolilor Pestilor poate sa aduca indispozitie fizica, fiind cauzata cel mai probabil dintr-un stil de viata haotic si o igiena de viata neglijenta, chiar proasta. Asadar, nu uitati de odihna, miscare, relaxare, alimentatie sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: