Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti martie 2017

Marţi, 14 Februarie 2017 00:24

Horoscop Pesti martie 2017

Afla horoscop Pesti martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti martie 2017 - Dragoste

Se pare ca in luna martie 2017 manifestati un interes sporit spre viata relationala, dar accentul cade pe latura pragmatica, gratie influnetelor survenite din partea planetelor Mercur si Venus. Aveti parte de castiguri frumoase, ceea ce atrage cu sine un interes crescut spre tot ceea ce inseamna camin. Cu siguranta, viata profesionala se intrepatrunde cu viata relationala. Alaturi de perechea dvs. impartasiti interese comune pentru bunuri si valori materiale. Daca sunteti intr-o relatie stabila, pesemne va faceti planuri de viitor si va ganditi la tot ce inseamna casa, decor, amenajare interioara, etc. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Poate e mai aproape decat credeti, facand parte din echipa de la locul de munca ...

Horoscop Pesti martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 munciti destul de mult, dar pentru reusita e important sa va stabiliti bine obiectivele. Actionati cu incredere si pricepere in proiectele pe care le derulati si, cu siguranta, veti reusi sa atrageti atentia celor din jur. Reusiti sa va faceti remarcati prin ideile indraznete, seriozitate, creativitate, intuitie, dexteritate, s.a.m.d., iar evolutia in cariera e iminenta. Pentru a obtine succesul trebuie sa actionati cu cap! Concentrati-va la ceea ce aveti de intreprins si nu va lasati influentati de ceilalti. Mizati pe intuitie si inspiratia de moment! In a doua parte a lunii aveti discernamant si reusiti sa luati decizii corecte, avand idei pe care le puneti in practica cu mare ambitie si talent. Financiar, aveti parte de mari castiguri, insa si cheltuielile sunt pe masura. Fiti chibzuiti si intrebuintati-i cu grija!

Horoscop Pesti martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 totul decurge normal si nu aveti motive de ingrijorare cu privire la starea personala de sanatate. Nu se intrevad neplaceri care sa va indispuna, dar actionati preventiv din dorinta de a va intariti sistemul imunitar si a va creste rezistenta organismului. Pentru aceasta, recurgeti la un regim alimentar sanatos, urmand o anumita dieta. Mai mult de atat, urmati o terapie sanatoasa ce duce spre stabilitate si echilibru. De asemenea, urmati un tratament de vitamine si multiminerale si incercati cu maxima responsabilitate gandirea pozitiva. Cert e faptul ca incercati sa imbinati utilul cu placutul, sa acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare, petrecand alaturi de cei dragi.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: