Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti noiembrie 2014

Vineri, 17 Octombrie 2014 01:21

Horoscop Pesti noiembrie 2014

 

Horoscop Pesti noiembrie 2014Afla horoscop Pesti noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in prima parte a lunii noiembrie 2014 nativii Pesti sunt extrem de receptivi la semnale. Cu siguranta, sunteti marcati de prezenta lui Mercur in casa cuplului Pestilor. Nu sunteti favorizati, in aceasta perioada, de mari satisfactii pe plan sentimental, insa nici nu va puteti plange. Cert e faptul ca sunteti precauti si receptivi la semnale din exterior. Astfel, ajungeti in posesia unor adevaruri privind psihologia partenerului si aspecte ce va pot motiva sau, din contra, impiedica sa continuati relatia existenta. In orice caz, starea materiala si finantele au un rol determinat in viata de cuplu. In a doua jumatate a lunii beneficiati de prezenta Soarelui si a planetelor Mercur, Saturn si Venus, ccea ce aduce sansa si prosperitate. In orice caz, pe tot parcursul lunii starea spirituala personala conteaza enorm si chiar va marcheaza.

 

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2014 pare sa aduca beneficii mai ales pe plan spiritual, reusind cu succes sa va remarcati mai ales prin activitatea intelectuala desfasurata. Sunt favorizate activitatile de studiu, cercetare, investigare si tot ceea ce implica creatie. De asemenea, sunt favorizate colaborarile la distanta, calatoriile de afaceri, calatoriile de studiu si relatiile de asociere si colaborarile cu institutii multinationale. Mai ales in a doua jumatate a lunii sansa e de partea dvs. Se pare ca aveti sansa de afirmare, reusiti sa va faceti remarcati si participati activ la tot felul de activitati din cele mai diverse. Ocaziile se ivesc involuntar si tot ce ramane de facut e sa luati decizia corecta, conform cu interesele si preferintele dvs. Succesul va apartine, caci sansa va surade. Financiar, lucrurile decurg excelent.

 

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Sanatate

Nu exagerati cu munca si nu mizati pe rigurozitate, caci in aceasta luna pot sa revina afectiuni mai vechi si chiar unele probleme noi, mai ales cele cu referire la sistemul imunitar. Asadar, pot sa fie probleme legate de lipsa de calciu ori alte minerale, dar si probleme ce privesc afectiuni legate de articulatii, ligamente si oase. De asemenea, nu trebuie sa neglijati nici un moment igiena si sistemul alimentar. Din contra, manifestati o atentie sporita in aceste directii, caci sunteti predispusi la medii neprielnice. Pastrati-va calmul, adoptati un stil eficient si echilibrat in alimentatie si stil de viata. In acest fel, veti evita problemele de orice fel. In a doua jumatate a lunii cu siguranta veti gasi remedii si solutii de rezolvare la eventualele incidente.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: