Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti noiembrie 2015

Marţi, 13 Octombrie 2015 23:15

Horoscop Pesti noiembrie 2015

Horoscop Pesti noiembrie 2015Afla horoscop Pesti noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti noiembrie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna noiembrie 2015 destul de relaxanta pentru nativii Pesti, gratie prezentei Soarelui si a planetei Mercur. Cert e faptul ca sunteti extrem de deschisi, comunicativi si optimisti. Nimic nu va copleseste si dati dovada de energie si curaj in absolut orice situatie de viata. Mizati mai ales pe impuls in aceasta perioada, iar simturile nu va inseala. Evident, atentia e indreptata spre viata de familie si, implicit, catre perechea dvs. Va place sa petreceti in doi si sa va exprimati intr-un mod deosebit de romantic. Daca sunteti intr-o relatie stabila, evolutia se resimte. Daca sunteti singuri, sansele de a intalni pe cineva sunt mari.

Horoscop Pesti noiembrie 2015 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2015 nu prea sunteti in elementul dvs. forte. Se duce o lupta intensa, interioara, intre viata de familie si cariera. Evident, preferinta consta in petrecerea timpului alaturi de cei dragi, insa nu puteti renunta la munca, astfel ca trebuie sa ajungeti la un punct de echilibru intre cele doua planuri. Acest aspect va macina putin, iar problemele profesionale va domina psihicul. Dar, cu vointa, intelegere si sustinere din partea celor apropiati veti face fata oricaror provocari. Schimbarea va fi completa spre finalul lunii. Pana atunci, lucrurile stau parca in dilema, insa totul tine de felul de a fi si de a gandi. Fiti sarguinciosi, concentrati-va pe lucrurile esentiale si totul va fi bine. Financiar, lucrurile stau destul de bine, insa evitati riscurile. Nu sunt excluse calatoriile in interes de serviciu.

Horoscop Pesti noiembrie 2015 - Sanatate

In luna noiembrie 2015 nu ar strica sa acordati o atentie marita asupra starii personale de sanatate, mai ales spre finalul acestei perioade. Incercati sa ganditi pozitiv, incercati sa evitati tensiunile si situatiile conflictuale. Aceste aspecte par sa fie principalul factor declansator al eventualelor probleme de sanatate, precum afectiuni digestive, neplaceri ale vezicii biliare, etc. Eliminati orice forma de stres, acordati timp suficient pentru relaxare si mai ales pentru odihna. Un somn profund este cheia succesului pentru revigorare si posibilitatea de a fi in forma maxima. Nu in ultimul rand, recomandam sa adoptati o alimentatie sanatoasa, sa faceti miscare, sa va plimbati in aer liber, sa efectuati activitati care va binedispun.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: