Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti octombrie 2015

Miercuri, 23 Septembrie 2015 23:05

Horoscop Pesti octombrie 2015

Horoscop Pesti octombrie 2015Afla horoscop Pesti octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti octombrie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna octombrie 2015 spectaculoasa, plina de evenimente relationale, gratie conjunctiei Marte-Jupiter-Venus. Evident, veti resimti influentele pozitive ale acestui trio. Manifestati buna-dispozitie, dispuneti de energie, iar in plan sentimental va manifestati in mod pasional. Resimtiti acut nevoia de a va exprima sentimentele si dorinta de a seduce si a cuceri. In aceasta perioada totul decurge excelent, dragostea fiind la loc de cinste. Daca sunteti intr-o relatie, lucrurile merg intr-o directie excelenta. Daca ati trecut printr-o perioada mai tensionata in trecut, acum e momentul sa clarificati lucrurile. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa intalniti pereche potrivita. Important e sa fiti voi insiva, sa nu exagerati lucrurile si sa nu aveti mari asteptari de la perechea dvs.

Horoscop Pesti octombrie 2015 - Cariera si bani

Octombrie 2015 pare sa fie o luna bogata in activitati, cu predilectie bogata in activitati de grup, parteneriate si colaborari. In aceasta perioada si in aceasta conjuctura veti reusi sa va mariti cercul de cunostinte, reusind sa va atrageti aliati puternici, oameni de incredere, clienti fideli si contracte profitabile. Mizati pe eficienta, calitate, incredere, cu sanse mari de castig si perspective evolutive viitoare de colaborare. Banii reprezinta un aspect de mare interes caci planeta Mercur isi reia mersul direct intr-una din casele financiare ale Pestilor. Dar, castigurile depind atat de dvs., cat si de cei din jur, astfel ca succesul si beneficiile materiale apar cu ajutorul acestora. Totul depinde de cum decurg colaborarile si parteneriatele. Daca constatati ca nu merg lucrurile bine, nu ezitati sa le sistati.

Horoscop Pesti octombrie 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna octombrie 2015 sunteti destul de activi. Nu manifestati mari probleme de sanatate, insa sunteti destul de tensionati si stresati. Preferati compania oamenilor, socializati mult si va implicati sufleteste deosebit de mult, ceea ce aduce un consum mare de energie. Va suprasolicitati, iar fortele dvs. sunt limitate. Incercati sa pastrati echilibrul personal, sa va menajati pe cat este posibil, caci sistemul nervos va da ceva probleme de cap. Nu ar strica sa luati cate o pauza, sa evitati agitatia si sa petreceti timpul liber alaturi de cei dragi, in familie. De asemenea, recomandam sa acordati timp pentru odihna, miscare, alimentatie sanatoasa si momente cat mai relaxante.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: