Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti octombrie 2016

Vineri, 16 Septembrie 2016 00:26

Horoscop Pesti octombrie 2016

Afla horoscop Pesti octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti octombrie 2016 - Dragoste

Vorbim despre o luna octombrie 2016 plina de afectiune si deschidere relationala. Se pare ca va place sa comunicati si sa interactionati cu cei din jur, in special cu cei dragi si perechea dvs. Poate ca uneori sunteti irascibili, datorita presiunii acumulate la locul de munca, insa ar fi bine sa nu adunati tensiune, ci sa va relaxati. Ar fi bine sa fie reciproca actiunea de stimulent afectiv, sa primiti si sa oferiti caldura, tandrete, iubire. Nu uitati ca cei dragi va inteleg si va sustin neconditionat. Daca sunteti intr-o relatie stabila, nu sunt excluse calatoriile romantice. Daca sunteti singuri, manifestati deschidere spre relatiile la distanta. In orice caz, pot sa apara interactiuni multiple intre dragoste si psihologie, cultura, educatie si spiritualitate.

Horoscop Pesti octombrie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna octombrie 2016 astrele va surad si aveti mari sanse de reusita si evolutie in cariera. In orice caz, vorbim despre activitati profitabile, ce au legatura cu sfera financiara si mediul de afaceri. Un rol important il ocupa, asadar, actiunile cu privire la credite, restituiri, imprumuturi, asocieri si colaborari. Vorbim despre implicare intelectuala profunda, dand dovada de interes pentru studiu si evenimente colective. Va trebuie sa fiti puternici pentru a face fata la stres, situatii tensionale, termene limita, adversari, s.a.m.d. Incercati sa sudati in jurul dvs. o echipa puternica care sa va sustina neconditionat, membri ce sunt dornici de actiune, in rezonanta cu ideile si actiunile demarate. Financiar, recompensele nu vor intarzia sa apara.

Horoscop Pesti octombrie 2016 - Sanatate

In luna octombrie 2016 pot sa apara mici inconveniente privind starea de sanatate, dar nu e cazul sa va panicati. In majoritatea cazurilor, neplacerile au legatura cu starea de stres, oboseala si presiunea acumulata la locul de munca. Incercati sa va temperati in actiuni, sa evitati situatiile tensionate si sa va ingijiti pe cat este posibil. Ar fi bine sa acordati timp pentru odihna si sa recurgeti la unele forme de ingrijire corporala. Cel mai bine va incarcati bateriile petrecand alaturi de cei dragi. Spre binele vostru, recurgeti la un regim de viata cat mai sanatos si echilibrat, ce include miscare, odihna, relaxare si alimentatie sanatoasa. In caz de nevoie, puteti recurge la un control medical de rutina, pentru a evita eventualele probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: