Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti septembrie 2015

Sâmbătă, 22 August 2015 00:18

Horoscop Pesti septembrie 2015

Horoscop Pesti septembrie 2015Afla horoscop Pesti septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti septembrie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna septembrie 2015 plina de emotie si fericire. Sansele de implinire sunt mari si stiti foarte bine cum sa va exprimati sentimentele. Influentele favorabile survin din partea planetei Jupiter, in timp ce Soarele pune mici pierdici. Asadar, pot sa apara riscuri ca perechea dvs. sa aiba alte intentii decat credeti, sa descoperiti ceva ce nu va convine ori chiar sa aiba loc o ruptura a relatiei. Dar, daca relatia de cuplu e solida, nu aveti motive de ingrijorare. Vor exista momente de neliniste, insa acestea sunt trecatoare si au solutii de rezolvare. Ne referim, de exemplu, la probleme ce tin de cariera, bani, starea de sanatate a unor apropiati etc. Intrucat in aceasta perioada are loc si eclipsa de Soare, va puteti astepta la surprize frumoase.

Horoscop Pesti septembrie 2015 - Cariera si bani

Septembrie 2015 pare sa fie destul de animat in planul carierei. Sunteti extrem de ocupati, lucrati mult, insa eforturile dvs. sunt recompensate financiar. Va implicati in activitati si preferati mai ales parteneriatele si colaborarile. Dar, atentie la propunerile de colaborare. Analizati bine orice situatie ivita si abia apoi actionati, deoarece exista riscuri si chestiuni neasteptate care va pot afecta. Financiar, lucrurile merg bine, insa fiti precauti deoarece Mercur este retrograd in una din casele banilor Pestilor. Astfel, pot sa apara situatii neprevazute si nu ar strica sa fiti moderati in cheltuieli. Mai mult de atat, nu ar strica sa aveti o rezerva de bani pentru situatii imprevizibile.

Horoscop Pesti septembrie 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna septembrie 2015 acordati mare atentie ingrijirii personale. Iata ca se poate! Asadar, in aceasta perioada va ingrijiti mai mult (cosmetica, igiena corporala, alimentatie etc.). Ca e din proprie initiativa sau la indemnul cuiva, nici nu mai conteaza. E un lucru benefic si asta e tot ce conteaza. Aveti energie si sunteti destul de activi. Depinde de dvs. cum va canalizati eforturile. Responsabilitatile sunt mari, iar activitatile intreprinse va predispun la suprasolicitare si nervozitate. Incercati sa va stabiliti prioritatile si evitati sa faceti mai multe lucruri odata. Toate la timpul lor!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: