Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti septembrie 2016

Luni, 15 August 2016 00:17

Horoscop Pesti septembrie 2016

Afla horoscop Pesti septembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti septembrie 2016 - Dragoste

Vorbim despre o luna septembrie 2016 destul de controversata in plan sentimental/relational. Acum e frumos si bine, imediat e tensiune. Pentru a evita problemele si discutiile de orice fel, incercati sa va comportati cu tact, ratiune si simtire. Comunicati deschis si nu lasati loc de interpretari. Asigurati-va ca mesajele pe care le transmiteti sunt receptionate corect si, la randu-i, asigurati-va ca mesajele ce va sunt transmite le intelegeti corect. Ascultati-va inima si lasati-va purtati de val. Traiti emotia, nu puneti la indoiala propriile dorinte, zambiti si fiti optimisti ca totul va fi bine.

Horoscop Pesti septembrie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna septembrie 2016 munciti mult, insa nu reusiti sa va concentrati suficient. E o perioada ce implica schimbari, simtiti ca nu va gasesti locul si emanati agitatie. Incercati sa va pastrati calmul si, cu toate ca va aflati intr-un moment de rascruce, e bine sa vedeti partea plina a paharului, mai ales ca acum se arata castiguri frumoase ce survin din activitatile intreprinse in trecut. E asemeni unui efect intarziat, dar cu beneficii. Fiti mandri de ce ati realizat si, cu rabdare si intelepciune, veti depasi momentul de impas. Aveti impresia ca mergeti in directie gresita, dar nu e chiar asa. Profitati de sansa si oportunitatile pe care viata vi le ofera.

Horoscop Pesti septembrie 2016 - Sanatate

In luna septembrie 2016 nu sunteti in cea mai mare forma fizica. Se pare ca sunteti destul de stresati, iar acest aspect aduce cu sine neplaceri, irascibilitate, negativism, etc. Incercati sa va mentineti moralul ridicat, sa priviti partea buna si frumoasa a lucrurilor. Situatia e fireasca, insa adesea reactiile sunt exagerate. Pentru binele dvs., temperati-va si acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. De asemenea, recurgeti la un regim alimentar cat mai sanatos. Daca survin mici neplaceri, ar fi bine sa recurgeti la ajutorul specializat al unui medic. Pentru preventie si precautie faceti control si analize medicale. E doar o masura ce aduce siguranta, cu toate ca nu vorbim despre probleme serioase de sanatate. Sunteti doar mult mai sensibili si reactionati involuntar la orice actiune. Petreceti in preajma celor dragi, caci veti acumula energie si forta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: