Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac 2013

Vineri, 14 Septembrie 2012 20:10

Horoscop Rac 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Rac: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Rac - Caracteristici generale 2013

Anul 2013 este pentru Raci un an al schimbarilor. Daca ultimii ani s-au derulat fara fluctuatii majore, influenta planetei Pluto va determina si va pune Racii in fata unor noi provocari atat in ceea ce priveste dezvoltarea personala cat si in sfera casei dragostei, relatiilor, educatiei, carierei si calatoriilor. Racii vor fi pusi in situatia de a cauta solutii pentru a pune in echilibru viata de cuplu si cariera. Aspectul conflictual creat intre Pluto si Uranus, pozitionat in Berbec, va crea fie conflicte cu partenerul de viata ca urmare a faptului ca acordati prea multa atentiei planului profesionali si puneti relatia pe un plan secund, fie conflicte la locul de munca ca urmare a faptului ca nu va focusati pe indatoririle pe care le aveti si puneti alte aspecte, cum ar fi viata de cuplu, pe primul plan. Deci, Racilor fiti atenti la aceasta conjuntura si incercati sa echilibrati balanta. Ca urmare a tranzitului marelui benefic, Jupiter, dupa 12 ani in semnul natal al Racilor, incepand cu iunie 2013, Racii vor fi norocosii zodiacului. Exploatati la maxim toate oportunitatile pe care acest tranzit vi le va scoate in cale: un posibil loc de munca in strainatate, sansa de a va oficializa relatia, posibile castiguri suplimentare. Si in ceea ce priveste sanatatea, lucrurile vor sta bine in conditiile in care veti fi dispusi sa faceti un minim efort pentru a adopta un stil de viata echilibrat.

 

Horoscop Rac - Dragoste 2013

Aspectul astral al prezentei lui Pluto si Uranus va face ca, casa casatoriei si relatiilor sa ocupe un loc important in viata Racilor. Relatia de cuplu va trece prin schimbari profunde. Vor fi perioade in care totul va merge bine, ca apoi, sa vina “furtuna” si sa aduca instabilitate si schimbari profunde. Este un an oscilatoriu pe plan sentimental, plin de emotii puternice. Prezenta lui Saturn, dupa octombrie 2013, pe casa iubirii va va determina sa priviti relatiile sentimentale cu realism si luciditate. Este perioada propice in care puteti consolida si clarifica diferite aspecte in viata de cuplu. Racii singuri nu vor fi adeptii flirturilor si aventurilor. Vor fi extrem de seriosi si vor cauta o relatie de lunga durata. Aveti insa grija ca relatiile demarate in 2013 este posibil sa fie foarte intense, uneori cu accente extreme, osciland intre dragoste si ura. Nu va speriati insa in momentul in care relatia va deveni una mai conflictuala. Cu putina maturitate acest moment va fi depasit foarte repede. Cele mai favorabile perioade pentru a intalni pe cineva in 2013 sau de a va bucura deplin alaturi de partenerul de viata, sunt momentele in care Venus, planeta iubirii, va tranzita casa dragostei in perioada 16 august - 11 septembrie 2013, 5 noiembrie - 31 decembrie 2013.  

 

Horoscop Rac - Cariera 2013

Ca urmare a prezentei lui Uranus in casa profesiei, anul 2013 va fi unul destul de oscilant, cu surprize si schimbari spectaculoase. Sunt posibile momente tensionate la locul de munca, conflicte cu sefii sau cu colegii. Faptul ca nu reusiti sa abordati problemele cu diplomatie va va aduce nopti nedormite. Sfatul noastru ar fi sa incercati sa nu dati amploare conflictelor si sa incercati sa realizati un echilibru intre viata profesioanala si cea personala. Vor aparea oportunitati legate de munca in strainatate sau de a dezvolta o afacere pe cont propriu.

 

Horoscop Rac - Bani 2013

Situatia financiara nu va fi una spectaculoasa. Va trebuie sa munciti pentru a va castiga resursele materiale necesare unui trai decent. In special, in prima parte a anului incercati sa va dramuiti cat mai eficient banii, reducand cheltuielile la minim. Aparitia lui Jupiter in partea a doua a anului 2013 aduce posibilitatea unor castiguri suplimentare neasteptate.

 

Horoscop Rac - Sanatate 2013

In general, Racii nu se vor confrunta cu probleme majore de sanatate. Nu va surmenati si acordati-va timp pentru a va incarca bateriile. Alimentatia sanatoasa coroborata cu odihna sunt esentiale. Bolnavii cronice este posibil ca in 2013 sa aiba oportunitatea de a urma diferite tratamente care sa le imbunatateasca considerabil starea de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: