Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac 2016

Joi, 22 Octombrie 2015 00:03

Horoscop Rac 2016

Horoscop Rac 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Gemeni: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Rac 2016 - Previziuni generale

In 2016 manifestati preferinte spre exprimarea libera, acordand destul de mult timp pentru citit, scris, invatarea unei limbi straine, urmarea unor cursuri, efectuarea unor calatorii de studii. Responsabil pentru aceasta situatie e Jupiter. De asemenea, mizati mult pe usurinta in comunicare, imbunatatirea stilului de comunicare si a stilului de negociere. Veti intra in contact cu noi oameni, viitori parteneri (prietenie, cuplu, asocieri, colaborari). Evident, dispuneti de energie si va aflati intr-o continua miscare, ceea ce poate aduce la un anumit moment oboseala.

Horoscop Rac 2016 - Dragoste

Nativii Gemeni se afla in anul 2016 sub mirajul dragostei. Sunteti romantici incurabili, iar punctele de reper ale anului sunt lunile iunie, iulie si noiembrie. Totusi, veti traversa si unele momente mai solicitante, tensionate, iar acestea se concentreaza la inceput de an, precum si in lunile august si octombrie. Insa, per ansamblu, lucrurile decurg excelent in plan relational, intim. Sunteti visatori si perfectionisti in acelasi timp, aflandu-va in cautarea absolutului. Toate situatiile de viata sunt determinate de dorintele, nevoile si preferintele dvs. reale in raport cu cei din jur. Planeta Pluto pare sa fie principala responsabila a acestor aspecte, deci ochii in patru atunci cand doriti ceva. Daca nu sunt sanse de reusita, Pluto poate distruge ceea ce exista, insa lasa loc de mai bun. Se prea poate ca Pluto sa forteze putin lucrurile si sa va canalizeze atentia catre altceva intr-un mod destul de dur. Adaptati-va situatiilor si totul va fi bine. In cazul in care intervin schimbari in viata relationala, acestea sunt de bine, ducand la transformari pozitive. Poate parea contradictoriu si complicat, insa se datoreaza intensitatii emotionale si pasiunii in traire si exprimare. Finalul de an aduce forta si intensitate sentimentala, gratie prezentei planetelor Marte, Mercur, Venus si Soare in casa cuplului Racului. Manifestati un interes crescut pentru viata de familie si bunuri imobiliare, astfel ca e posibil sa renovati locuinta, sa-i modificati aspectul, sa va mutati intr-o alta casa. Munciti mult, insa reusiti sa va indepliniti cu brio obligatiile casnice si familiale. In viata de cuplu sarcinile sunt impartite in doua si vorbim despre responsabilitati de ambele parti.

Horoscop Rac 2016 - Cariera

Se anunta un an 2016 activ in plan profesional pentru nativii Rac. Munciti mult, iar efectele sunt pe masura, gratie influentelor planetei Uranus. E momentul de reorganizare si schimbare in cariera. Cel mai probabil, sunteti in cautarea a ceva stabil si sigur, caci sunteti mai conservator din fire. Folosindu-va de experienta anterioara si bazandu-va pe capacitatile personale veti reusi sa va faceti remarcati de catre cei din jur. Cu toate acestea, sunteti maleabili, constienti de faptul ca trebuie sa va adaptati situatiilor pentru reusita si succes. Aspectele semnificative pe care mizati sunt: ideile originale si indraznete pe care le exprimati, creativitatea si ingeniozitatea de care dati dovada, curajul cu care actionati. Intr-un asemenea mod, cu siguranta veti ajunge sa produceti schimbarea dorita. Uneori, rezultatele nu apar rapid, e nevoie de timp pentru producerea efectului scontat, insa acesta apare si veti evolua in cariera. Influente favorabile survin si din partea planetei Saturn, precum si din partea planetei Marte, aflata in ciclu retrograd. Astfel, in primele 2 trimestre ale anului accentul cade pe prestigiu si renume, statul si pozitie in cariera. In timp ce Saturn are legatura directa cu stiintele reale si exacte, respectiv mecanica, informatica, tehnica de calcul, etc., Marte are legatura cu disciplinele artistice, respectiv activitati bazate pe talent, imaginatie, originalitate, creativitate, etc. Pe la mijlocul anului veti resimti o oarecare stare de oboseala, insa sunteti puternici si reusiti sa treceti peste orice situatie. Important e sa evitati conflictele si situatiile stresante. Financiar, lucrurile stau bine, insa nu ar strica sa fiti precauti in privinta situatiilor ce au legatura cu bancile ori alte institutii financiare, aspecte legate de imprumuturi, mosteniri ori retrocedari, partaj.

Horoscop Rac 2016 - Sanatate

Anul 2016 sta sub semnul incertitudinii in privinta starii de sanatate. Sunteti activi, va implicati in multe, iar la un moment dat e posibil ca organismul dvs. sa cedeze. Asadar, nu va neglijati starea de sanatate si adoptati un stil de viata echilibrat, pentru a evita eventualele probleme de sanatate. In cazul aparitiei unor afectiuni, fiti preventivi, nu ezitati sa mergeti la medic pentru a efectua un control de rutina. In acest fel, veti beneficia la timp de un tratament corespunzator, evitand transformarea bolii curente in afectiuni cronice. De asemenea, ar trebui sa recurgeti la o alimentatie sanatoasa. Evitati excesele de orice fel si nu cadeti prada tentatiilor culinare ori viciilor precum alcoolul, tutunul, etc. Nu in ultimul rand, nu ar strica sa faceti miscare, sa practicati un sport ori sa efectuati anumite exercitii fizice cu regularitate. In acest fel va veti mentine in forma fizica excelenta. Fiti vigilenti si precauti in manuirea obiectelor, mai ales in perioada aprilie-mai, cand exista un risc crescut pentru accidente. Pastrati-va calmul in orice situatie, aveti rabdare cu dvs. si cu cei din jur si totul va fi bine. Energia si pofta de viata o gasiti in familie, deci petreceti timpul alaturi de cei dragi. Incercati sa va mentineti moralul sus, abordand orice lucru cu optimism, incredere si forta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: