Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac aprilie 2016

Marţi, 15 Martie 2016 22:27

Horoscop Rac aprilie 2016

Afla horoscop Rac aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac aprilie 2016 - Dragoste

In luna aprilie 2016 viata relationala a nativilor Rac sta sub semnul ratiunii gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus, Marte si Saturn. Se pare ca in aceasta perioada emotia si viata personala este subordonata responsabilitatilor, iar influentele sunt maxime. Sunteti prinsi in activitati diverse si in majoritatea cazurilor faceti mai mult ceea ce trebuie decat ceea ce vreti. Altfel spus, relatia sentimentala e strans legata de viata profesionala. Nu are rost sa va revoltati pe situatie, pentru ca nu aveti control asupra acesteia. Luati lucrurile asa cum vin, cu diplomatie si calm. Ganditi optimist si increzatori ca aceasta perioada e trecatoare si nu va dura mult.

Horoscop Rac aprilie 2016 - Cariera si bani

In luna aprilie 2016 puteti atinge succesul in plan profesional, insa totul are un pret. Pentru reusita in activitate e nevoie de multa munca, organizare optima si eforturi consistente. De asemenea, trebuie sa dati dovada de simt de raspundere, rabdare infinita si strategie eficienta de lucru. Pentru a ajunge la indeplinirea sarcinilor de serviciu veti recurge la munca peste program, ceea ce va dezechilibreaza viata de zi cu zi. Uneori, veti simti ca nu mai puteti, caci veti avea parte de activitati suprasolicitante, complicate, urgente, tensionate, in functie de caz si nu prea puteti miza pe ajutor din partea colegilor. Dar, rasplata e pe masura caci financiar veti avea parte de surprize frumoase.

Horoscop Rac aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 lucrurile decurg destul de bine in privinta starii de sanatate. Dar, nu mizati ca totul e optim de la sine. Lucrurile depind de dvs., de modul si stilul de viata adoptat. Oricat ar fi munca de solicitanta, nu exagerati. Acordati timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, recurgeti la un regim alimentar cat mai sanatos. E important sa va ingrijiti cum trebuie si retineti faptul ca sanatatea dvs. e mai importanta decat orice alt lucru. In cazul aparitiei unor afectiuni, tratati-le cu seriozitate. Daca nu va ingrijiti cum trebuie, lucrurile evolueaza, putand ajunge la complicatii si neplaceri medicale. Asadar, pentru binele dvs. evitati excesele de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: