Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac februarie 2015

Marţi, 20 Ianuarie 2015 01:07

Horoscop Rac februarie 2015

 

Horoscop Rac februarie 2015Afla horoscop Rac februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac februarie 2015 - Dragoste

Luna februarie 2015 pare sa fie destul de linistita din punct de vedere sentimental pentru nativii Rac, mai ales in prima jumatate a lunii. Va bucurati de linistea si caldura casei. Preferati sa petreceti timpul alaturi de cei dragi, in familie, facand lucruri obisnuite si de rutina, legate de impartirea responsabilitatilor in cuplu. Sunteti nostalgici si sunt favorizate calatoriile romantice. Spre finalul lunii, lucrurile devin mai active si mai plapitante gratie intrarii plantelor Venus si Marte in Berbec, intr-o zona de forta. Evident, impreuna cu Uranus, cel electrizant si mobilizator, acestea aduc energie si incita, ducand la rasturnari de situatie, innoiri, aventuri, deci schimbare.

 

Horoscop Rac februarie 2015 - Cariera si bani

In februarie 2015 nativii Rac se bucura de forta si succes in planul carierei, iar financiar lucrurile decurg excelent. Influente favorabile survin din partea planetelor Jupiter, Saturn si Uranus, asezate strategic in casele vocationale ale Racului. In aceasta perioada pot sa apara oportunitati remarcabile care sa va schimbe viata. E posibila schimbarea, reinventarea, iar sansa va surade. Aveti incredere in voi, deci actionati cu curaj. In acest fel puteti ajunge departe. Nu va impotriviti deoarece schimbarile tot se produc, dar pot fi in dezavantajul vostru. Finalul de luna e perioada cu cea mai sansa de succes, fiind bogata in posibilitati si extrem de dinamica. Profitati de sansa si nu ratati nicio ocazie de cucerire.

 

Horoscop Rac februarie 2015 - Sanatate

In luna februarie 2015 nativii Rac se bucura de o stare buna de sanatate. Totusi, nu strica sa fiti precauti si sa aveti grija de voi. Inceputul de luna va prinde intr-o postura mai delicata, fara prea mare pofta de viata si o energie fizica relativ scazuta. Totul se datoreaza pozitiei Soarelui in opozitie cu stapanul casei bolilor Racului. Aveti grija la alimentatie, evitati excesele de orice fel si nu va neglijati afectiunile. Evitati, in acest sens, dulciurile si grasimile. De asemenea, acordati timp pentru odihna, ganditi pozitiv, cu incredere spre viitor si faceti miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: