Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac februarie 2016

Marţi, 26 Ianuarie 2016 01:04

Horoscop Rac februarie 2016

Afla horoscop Rac februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac februarie 2016 - Dragoste

In luna februarie 2015 nativii Rac se bucura de armonie si veselie in viata de cuplu. Nimic nu perturba viata sentimentala gratie prezentei favorabile a planetei Venus in casa relatiilor, in trigon cu planeta Jupiter. Sunteti comunicativi si deschisi pentru schimbare. Daca sunteti intr-o relatie accentul cade pe relationare. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea sau pe cineva cu care impartasiti aceleasi interese. Interesul se manifesta spre latura cultural-educativa, fiind receptivi la tot ce inseamna informare si experienta. In a doua jumatate a lunii latura dvs. romantica paleste in favorarea ratiunii si pragmatismului. Accentul cade pe latura practica.

Horoscop Rac februarie 2016 - Cariera si bani

Luna februarie 2016 pare sa fie destul de animata in planul carierei. Manifestati interes pentru munca in echipa, fiind favorizate colaborarile, parteneriatele si asocierile de orice fel. Reusiti, cu usurinta, sa va faceti echipa. Sarcinile de lucru sunt clare, strategia de lucru e eficienta si conduce spre atingerea obiectivelor propuse. Reusiti sa va faceti remarcati la locul de munca prin talent, creativitate si originalitate, iar acest lucru atrage dupa sine noi asocieri si contracte cu sanse de castig frumoase. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, aveti parte de castiguri financiare consistente si chiar venituri suplimentare. Nu in ultimul rand, sunt posibile investitii ori recuperarea unor sume de bani.

Horoscop Rac februarie 2016 - Sanatate

In luna februarie 2016 nativii Rac merita sa acorde atentie asupra starii de sanatate. Nu vorbim despre mari probleme de sanatate, ci de preventie, caci planeta Saturn se afla in casa bolilor Racului. Acesta pozitionare aduce disconfort deoarece se afla in opozitie cu planeta Jupiter. In acest sens, trebuie sa adoptati un stil de viata echilibrat si sanatos. Aveti grija la alimentatie si acordati timp pentru odihna si relaxare. Incercati sa petreceti timpul cat mai frumos. Pastrati-va calmul indiferent de situatie si evitati situatiile tensionale de orice fel. Luati lucrurile asa cum vin, petreceti timpul alaturi de familie si prieteni, ganditi optimism si totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: