Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac ianuarie 2016

Miercuri, 09 Decembrie 2015 00:07

Horoscop Rac ianuarie 2016

Horoscop Rac ianuarie 2016Afla horoscop Rac ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac ianuarie 2016 - Dragoste

In ianuarie 2015 nativii Rac se bucura de liniste si armonie in viata de cuplu. Influentele pozitive survin din partea Soarelui si a planetelor Pluto si Mercur. Soarele pune accent pe actiune si decizii, Mercur pune accent pe schimbul de idei, in timp ce Marte pune accent pe intensitate emotionala si initiativa. Deoarece planeta Mercur se afla in ciclu retrograd, sunt posibile mici blocaje in comunicare ori sunt readuse in atentie unele probleme mai delicate din trecut. Cu tact, diplomatie si calm lucrurile isi gasesc rezolvare si totul decurge in mod firesc si normal, fara incidente majore. In a doua jumatate a lunii totul este trait mult mai profund si intens, avand parte de dinamism, mister, tentatii.

Horoscop Rac ianuarie 2016 - Cariera si bani

Luna ianuarie 2016 incepe intr-un ritm normal de lucru gratie prezentei favorabile a planetei Venus, ce aduce sansa, echilibru, cooperare. Atmosfera de lucru este confortabila, iar munca pe care o intreprindeti in aceasta perioada nu va solicita prea mult. Din contra, am putea spune ca sarcinile de lucru sunt usor, iar obiectivele vor fi atinse fara mari eforturi. Sunt favorizate parteneriatele si beneficiati de mici oportunitati in plan profesional. Evident, va place munca in echipa, comunicati bine, iar colaborarile decurg excelent. Totusi, pentru a nu a vea probleme, stabiliti termenii contractuali cat mai ferm si cat mai clar. Planeta Marte va favorizeaza, mizand mai ales pe talent, aptitudini, sanse, initiative in diverse activitati intelectuale, artistice, sportive. Financiar, lucrurile stau bine.

Horoscop Rac ianuarie 2016 - Sanatate

In luna ianuarie 2016 nu aveti motive de ingrijorare cu privire la starea dvs. de sanatate, insa merita sa fiti atenti si vigilenti pentru a evita eventualele neplaceri. Nu ar strica sa continuati demersurile de ingrijire incepute. La orice problema minora de sanatate ar fi bine sa apelati la ajutorul unui medic. Vorbim despre o perioada buna pentru analize medicale, investigatii si alte demersuri de au de-a face cu spitalele si laboratoarele. Nu in ultimul rand, sunt favorizate ingrijirile corporale si cele cosmetice. In rest, ar fi bine sa adoptati un stil de viata sanatos, cu tot ce implica: miscare, odihna, relaxare, alimentatie sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: