Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iulie 2015

Luni, 29 Iunie 2015 01:39

Horoscop Rac iulie 2015

Horoscop Rac iulie 2015Afla horoscop Rac iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac iulie 2015 - Dragoste

Viata amoroasa a nativilor Rac atinge apogeul in luna iulie 2015. Totul sta sub semnul pasiunii, totul e sufocant, totul se simte acut si pregnant. Evident, responsabil pentru acesta situatii este Marte. Vorbim despre o luna cand sunteti deschisi catre noi iubiri si noi experiente de dragoste. Cu siguranta, manifestati incredere, curaj si bineinteles, de doza de nebunie necesara pentru asumarea si implicarea in noi aventuri, situatii neprevazute, initiative si relatii. Bine ar fi sa nu va aruncati cu capul inainte, ci sa va pastrazi doza de rationalitale, astfel incat sa evitati situatiile conflictuale si dezordonate.

Horoscop Rac iulie 2015 - Cariera si bani

In aceasta perioada sunteti energici si plini de idei. Manifestati originalitate si va remarcati prin strategie, capacitate de munca, creativitate si initiativa. Aveti stabilite obiective clare si reusiti sa va impuneti in colectivitate. Actionati rational, munciti mult si reusiti sa demonstati ca sunteti capabili. Cu siguranta, calitatile va sunt remarcate si ajungeti usor in centrul atentiei. Prezenta lui Mercur va favorizeaza si va ajuta sa dati tot ce e mai bun in cunostinta de comunicare si inteligenta. Nimic nu va sta in cale si depasiti orice obstacol fara nicio problema. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, in prima luna veti avea parte de castiguri frumoase, unele neasteptate.

Horoscop Rac iulie 2015 - Sanatate

In luna iulie 2015 lucrurile stau bine din punct de vedere al starii de sanatate. Dispuneti de energie si mizati mai ales pe intelect, dexteritate si vointa. Indiferent de situatiile si sarcinile de indeplinit, reusiti sa va mobilizati si sa gasiti rezolvari la orice probleme. Mici impedimente survin din incapatanarea si neastamparul de care dati dovada. Va enervati usor, nu aveti rabdare, iar acestea cauzeaza stresul. De asemenea, sunteti tentati spre excese, ceea ce aduce cu sine neplaceri de sanatate si risc de accidentari. Calmati-va, caci nu aveti motive de ingrijorare. Acordati timp pentru odihna, relaxare si adoptati un stil alimentar sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: