Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iulie 2016

Sâmbătă, 04 Iunie 2016 02:12

Horoscop Rac iulie 2016

Horoscop Rac iulie 2016Afla horoscop Rac iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac iulie 2016- Dragoste

In luna iulie 2016 sunteti plini de senzualitate gratie prezentei planetei Marte. Se pare ca traiti totul la cote maxime, manifestand tandrete si iubire fata de perechea dvs. Emotia e mare, iar sentimentele isi fac resimtita prezenta. Manifestati acut nevoia de odihna si petrecere a timpului in compania perechii iubite si a familiei. In majoritatea cazurilor, dorinta pune stapanire si va stimuleaza deciziile si actiunile intreprinse. Daca in prima parte a lunii sunteti mai romantici si seducatori, in a doua parte a lunii lucrurile se tempereaza si mizati pe implinire, fericire, buna intelegere si armonie in viata de cuplu.

Horoscop Rac iulie 2016- Cariera si bani

In iulie 2016 debordati de energie, sansa va surade, iar succesul e aproape. Evident, beneficiati de influente pozitive din partea Soarelui, ceea ce aduce stralucire, vitalitate, pofta de viata, chef de munca, siguranta, incredere in fortele proprii si autoritate. Reusiti sa atrageti in jurul dvs. oameni de calitate, motivati si abili. In acest context, sansele de atingere a obiectivelor sunt maxime. Munciti mult, insa recompensele sunt pe masura, caci sefii va remarca, va apreciaza, iar sansele de evolutie in cariera sunt maxime. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, mai ales ca beneficiati de influente favorabile din partea planetelor Venus, Marte si Mercur.

Horoscop Rac iulie 2016- Sanatate

Luna iulie 2016 aduce revigorare, optimism si forta fizica. In sfarsit, scapati de neplacerile/problemele de sanatate si reveniti in forta maxima la stilul dvs. activ de viata. Pur si simplu radiati de fericire, sunteti un bum energetic, dornici de munca, cu reusita in orice actiune. Manifestati incredere in fortele proprii, radiati de energie si nu va dati in laturi de la nicio activitate. Dar, fiti precauti si temperati-va! Nu e cazul sa exagerati. Luati lucrurile cu calm, in ordinea prioritatilor si acordati timp pentru relaxare, odihna, miscare. De asemenea, adoptati un regim de viata cat mai sanatos. Desi e vara, pentru binele dvs., retineti insa un sfat: evitati expunerea excesiva la soare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: