Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iunie 2014

Sâmbătă, 24 Mai 2014 14:43

Horoscop Rac iunie 2014

 

Horoscop Rac iunie 2014Afla horoscop Rac iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac iunie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de farmec pentru iunie 2014, gratie prezentei lui Venus in casa Racului. Se pare ca participati bucurosi la evenimente, petreceri, activitati culturale, congrese, intruniri si spectacole, iar acest fapt va aduce plus valoare, cunoasteti oameni noi si socializati mult. Posibil sa se iveasca noi relatii sau cea existenta sa prinda contur. De asemenea, va veti face multi prieteni. Pe la mijlocul lunii ar fi bine sa fiti precauti si sa abordati lucrurile cu tact si diplomatie, deoarece pot sa apara blocaje sau complicatii in viata dvs. Ceea ce e benefic in aceasta perioada e comunicarea libera si deschisa, precum si sinceritatea.

 

Horoscop Rac iunie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca puneti ceva la cale pentru luna iunie 2014. Sunteti extrem de analitici, meditativi si concepeti strategii cu usurinta. Dar, Mercur e retrograd in Rac si va avertizeaza ca trebuie sa fiti atenti, sa reganditi unele lucruri si sa reluati eventual anumite activitati. Poate ca acum e momentul sa reexaminati proiecte mai vechi, sa vedeti daca au devenit rentabile si fezabile. De asemenea, fiti prudenti si tratati cu precautie orice noi propuneri si analizati cu atentie marita orice decizie. Nu in ultimul rand, fiti cu bagare de seama la colaborarile si contractele semnate. Financiar, lucrurile stau destul de bine, mai ales in ultima decada a lunii iunie 2014.

 

Horoscop Rac iunie 2014 - Sanatate

Luna iune 2014 nu pare sa fie usoara si comoda, insa nu trebuie sa va ingrijorati. Luati lucrurile cu calm si adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. Mai ales in prima jumatate a lunii, fiti cu bagare de seama, deoarece sistemul dvs. imunitar e slabit, iar forta fizica se diminueaza. Apar oarecare probleme in ceea ce priveste concetrarea si rezistenta nervoasa. Nu cedati, totusi, sunteti puternici si reusiti sa va mobilizati. Din aceasta cauza, ar fi timpul sa acordati mai mult timp odihnei, iar daca suferiti de ceva afectiuni, e timpul sa reactionati si sa luati masuri.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: