Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iunie 2015

Sâmbătă, 16 Mai 2015 23:47

Horoscop Rac iunie 2015

Horoscop Rac iunie 2015Afla horoscop Rac iunie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac iunie 2015 - Dragoste

Viata personala si afectiva a nativilor Raci in luna iunie 2015 se va intrepatrunde cu cea profesionala. Multe din activitatile Racilor, in special in prima parte a lunii, se vor concentra in jurul banilor si investitiilor. Este foarte posibil ca partenerul de viata sa va fie de un real sprijin si sa se implice si el. In ultima jumatate a lunii energiile lor vor fi concentrate pe tot ceea ce tine de familie, copii si clarificarea unor situatii conflictuale. O conjunctura astrala favorabila pe plan sentimental va aparea pentru Racii singuri care vor deborda de sexualitate si vor atrage privirile celor de sex opus.

Horoscop Rac iunie 2015 - Cariera si bani

Casa carierei Racilor in iunie 2015 va fi guvernata de Jupiter si Venus. Actiunea lor va fi una foarte favorabila si sunt mari sanse de avansare in cariera. Sunt bine aspectate si joburile din strainatate. Daca apare vreo oportunitate profitati de ea. Banii si prosperitatea nu vor intarzia sa apara. Facem totusi o recomandare, aceea de a nu intra in afaceri dubioase si riscante. Chiar daca poate fi vorba de bani multi, banii nemunciti cinstit va poate aduce multe probleme. In ultima parte a lunii Racii vor fi foarte creativi, inovatitivi si focusati pentru gasirea de solutii cat mai ingenioase. In special cei care au afaceri personale pot profita de aceasta conjunctura.

Horoscop Rac iunie 2015 - Sanatate

In ceea ce priveste starea sanatatii fizice si mentale va recomandam sa fiti cat se poate de precauti. Nu va asumati riscuri inutile, nu va supermenati pana peste limite pentru ca veti avea de suferit. Este posibil chiar sa recidizeze afectiuni mai vechi sau sa va confruntati cu stari cronice de oboseala. Putina moderatie in tot ceea ce faceti nu strica. O perioada mai buna va fi in ultima saptamana din iunie, cand prezenta lui Venus va incarca energetic si va face mult mai rezistenti la stresul zilnic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: