Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iunie 2016

Sâmbătă, 07 Mai 2016 00:55

Horoscop Rac iunie 2016

Horoscop Rac iunie 2016Afla horoscop Rac iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac iunie 2016 - Dragoste

Luna iunie 2016 sta sub semnul pasiunii si a intensitatii emotionale gratie planetei Marte aflata in ciclu retrograd. Vechi trairi emotionale sunt aduse la suprafata si se reinitializeaza situatii emotionale trecute, ce implica complicatii si obligatii. Aceste situatii va predispun la meditatie, reflectie, iubire, aventura si pasiune. Evident, totul se desfasoara alert. Oricat ati incerca sa va faceti planuri si sa luati decizii, ceva lipseste, nereusind sa ajungeti la o finalizare. Adesea se ivesc modificari neasteptate si trebuie sa reactionati in acest sens. Spre finalul lunii reusiti sa ajunge la implinire si realizare amoroasa, caci Venus isi face resimtita prezenta.

Horoscop Rac iunie 2016 - Cariera si bani

In luna iunie 2016 beneficiati de energie in idei inedite in munca, reusind sa lucrati intr-o atmosfera calma, prielnica realizarii dezideratelor profesionale. Chiar daca nu veti avea parte de un succes rasunator in aceasta luna, lucrurile decurg bine pentru dvs. Reusiti, in sfarsit, sa munciti fara sa fiti stresati si fara sa fie nevoie sa faceti lucrurile pe graba. E o perioada buna pentru introspectie, analiza, relansare, reorganizare si consolidare. Important e sa actionati cu pricepere si rabdare, astfel incat activitatile derulate sa fie eficiente. Satisfactiile profesionale va surad, mizand in principal pe originalitate, creativitate si inedit. Acum e momentul sa reluati activitati abandonate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Rac iunie 2016 - Sanatate

In luna iunie 2016 nu sunteti in elementul dvs., insa sunteti mult mai bine fata de lunile anterioare. Se pare ca planeta Marte paraseste casa bolilor Racului, ceea ce aduce un suflu nou. In sfarsit, scapati de pericole, iar fazele acute ale unor probleme de sanatate ori urgentele raman de domeniul trecutului. Se pare ca starea personala de sanatate se imbunatateste vizibil, mizand pe energie si optimism, ceea ce aduce bunastare, veselie, tonus, etc. Va simtiti realmente bine, insa ar fi bine sa nu exagerati. Evitati excesele de orice fel, acordati timp pentru odihna si relaxare, inclusiv miscare si plimbare in aer liber. Zambiti, adoptati o alimentatie sanatoasa si echilibrata, tratati lucrurile cu calm si aveti grija de dvs.!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: