Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac mai 2014

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 11:13

Horoscop Rac mai 2014

 

Horoscop Rac mai 2014Afla horoscop Rac mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac mai 2014 - Dragoste

Situatia pe plan sentimental pare destul de stabila pentru nativii Rac in luna mai 2014. Totusi, nu vor lipsi unele tensiuni, manifestate in urma unor viziuni diferite asupra unor lucruri. Parca este greu sa negociati si sa gasiti o solutie acceptabila pentru amandoi. Simtiti ca nu capatati suficienta atentie, ca nu sunteti intelesi. Lasati putin garda jos si incercati sa ajungeti la un punct comun. Nu ridicati prea sus stacheta, nu emitenti mari pretentii. Tratati lucrurile mai relaxat si cu mai mult umor. In acest fel veti avea mai mult de castigat.

 

Horoscop Rac mai 2014 - Cariera si bani

In planul carierei, in luna mai 2014 lucrurile continua mersul ascendent. O influenta mare asupra dvs. o au relatiile sociale si farmecul personal. Va faceti remarcat usor si starniti admiratie. Totusi, atentie mare, caci nu toata lumea priveste cu ochi buni evolutia dvs. personala. Asadar, sa nu va mire daca apare vreun carcotas ce va critica, va barfeste ori incerca sa va impiedice activitatile. Totul e trecator, iar important e sa actionati cu hotarare, sa manifestati putere de munca si totul va fi cu succes. Cu banii va descurcati bine. Posibil sa apara unele probleme legate de locuinta ori sediu.

 

Horoscop Rac mai 2014 - Sanatate

Se anunta o luna mai 2014 plina  de energie si forta pentru nativii Rac. Starea de sanatate pare sa fie destul de buna, mai ales in primele doua decade ale lunii. Totusi, atentie asupra starii sistemului nervos, caci e putin mai fragil. Pe cat e posibil, feriti-va de starile de stres si situatiile care va suprasolicita. Luati lucrurile mai usor, echilibrati-va bine din acest punct de vedere. Reusiti aceasta in ultima decada a lunii, insa concomitent parca scad fortele fizice. Asadar, adoptati un ritm de lucru echilibrat, un stil de viata sanatos, acordati timp pentru odihna, miscare si evitati excesele de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: