Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac mai 2015

Miercuri, 08 Aprilie 2015 17:10

Horoscop Rac mai 2015

 

Horoscop Rac mai 2015Afla horoscop Rac mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac mai 2015 - Dragoste

Pe plan sentimental luna mai 2015 pentru Raci va fi una destul de ambigua. Aflati in prima parte a lunii sub influenta Lunii veti experimenta trairi mai profunde, veti fi invaluiti de mister. Prezenta Lunii Negre in relatie cu Marte poate afecta persoanele mai instabile din punct de vedere psihic. Asta se va reflecta și in planul relatiei afective. A doua parte a lunii va fi una mai stabila, va veti putea relaxa alaturi de persoana iubita. Va fi un moment in care veti simti ca flacara iubirii se reaprinde. Si acest moment, aceste amintiri frumoase va pot fi de mare folos pe viitor. Sfatul nostru ar fi acela sa acordati o mai mare atentie si relatiilor familiale. Vor fi apropiati de ai vostri care vor avea nevoie de sprijinul vostru. Pentru nativii Raci singuri o conjunctura astrala favorabila va fi in jurul datei de 23 mai 2015.

 

Horoscop Rac mai 2015 - Cariera si bani

Din pacate, pe plan profesional, in luna mai 2015 astrele nu va prea surad. Va veti confrunta cu o serie de dezamagiri si probleme la locul de munca cauzate de influenta negativa a planetei Marte. Chiar daca veti dispune de energia necesara pentru a va indeplini sarcinile veti simti ca munciti in van, ca nu sunteti apreciati si motivati. Concentrati-va sa va faceti treaba cat mai bine. Cu siguranta vor veni si vremuri mai bune. Pe plan financiar va puteti baza doar pe banii obisnuiti. Nu se prevad castiguri neasteptate asa incat este bine sa va chibzuiti cu cap cheltuielile curente.

 

Horoscop Rac mai 2015 - Sanatate

Stati destul de bine la capitolul sanatate. Acest aspect este unul pozitiv pentru luna mai. In felul acesta veti trece mult mai usor peste probleme si dezamagiri. Focalizati-va energia spre lucrurile cu adevarat importante. Sunteti protejati de planeta Saturn asa incat veti reusi sa treceti peste obstacole. Profitati de frumusetea naturii si incarcati-va cu bucuria ei.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: