Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac noiembrie 2013

Joi, 31 Octombrie 2013 13:34

Horoscop Rac noiembrie 2013

 

Afla horoscop Rac noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Rac vor parcurge in luna noiembrie 2013 o etapa importanta gratie prezentei lui Venus in casa relatiilor, in ciclul retrogradarilor. E, de fapt, inceputul unei perioade de 4 luni in care accentul cade pe trairi afective intense, dragoste, mariaj, compatibilitate, coabitare. E posibil sa te indragostesti, iar relatia este supusa unor probe diverse, pentru a identifica plusurile si minusurile.

 

Horoscop Rac noiembrie 2013 - Cariera si bani

Se pare ca luna noiembrie 2013 este prielnica pe plan rofesional pentru nativii Rac datorita prezentei lui Uranus in casa carierei si a lui Jupiter in casa muncii. Dispuneti de energie, aveti forta, luati initiativa si lucrurile sunt puse in miscare, cu tendinte spre schimbare, reorganizare, innoire. Pentru urmatoarele 4 luni vor fi promovate colaborarile, asocierile, munca in echipa, prin colaborari, parteneriate si contracte noi. Financiar se anunta unele cheltuieli, insa veti face fata acestora.

 

Horoscop Rac noiembrie 2013 - Sanatate

Nativii Rac se bucura de un tonus fizic si psihic excelent. Dispuneti de multa energie si mult optimism. Singurele neplaceri poti fi cauzate de excese si predispozitiile de nervozitate, nerabdare si iritabilitate. Pentru a premedita astfel de lucruri fa miscare si limiteaza riscul acumularii kilogamelor in plus sau calatoreste si incearca sa fii cat mai calm.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: