Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac octombrie 2013

Vineri, 27 Septembrie 2013 00:46

Horoscop Rac octombrie 2013

 

Afla horoscop Rac octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Rac octombrie 2013 - Dragoste

Se pare ca in luna octombrie 2013 nativii Rac parcurg o perioada si un drum destul de intortocheat pe plan sentimental. Prezenta lui Mercur declanseaza blocaje, discutii neplacute, creand tensiune si manifestand lipsa de siguranta, nehotarare, inhibitii. Comunicarea poate aduce rezolvare, dar si aceasta poate fi incompleta si greoaie. Daca stiti sa abordati problema, acest tranzit poate aduce bunastare in relatie si chiar o poate repune pe o baza trainica si solida.

 

Horoscop Rac octombrie 2013 - Cariera si bani

Nativii Rac se bucura in luna octombrie 2013 de energie, schimbari, proiecte noi. Atmosfera de lucru este placuta si calma, activitatile si sarcinile de lucru va aduc placere si va pun in valoare ideile, talentul si creativitatea. Dupa jumatatea lunii, incepe cu adevarat perioada benefica si activa. Se intrevad drumuri si intrevederi, apar idei si solutii.

 

Horoscop Rac octombrie 2013 - Sanatate

In luna octombrie 2013 nativii Rac se bucura de un tonus excelent si un psihic optimist. Nu par sa apara probleme de sanatate, dar nu e rau sa evitati excesele si exagerarile. Incercati sa va temperati, sa fiti chibzuiti, sa rezistati tentatiilor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: