Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac septembrie 2014

Luni, 18 August 2014 19:27

Horoscop Rac septembrie 2014

 

Horoscop Rac septembrie 2014Afla horoscop Rac septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac septembrie 2014 - Dragoste

In luna septembrie 2014 relatiile se bazeaza mai ales pe comunicare. Se pare ca dialogati eficient cu perechea dvs., iar informatiile curg usor de la unul la altul. Pornind de la schimburi de idei sau pareri, ajungeti pana la confesiuni si declaratii. O mare parte din discutii au ca centru de interes familia, locuinta, relatia existenta, proprietatile. Comunicarea este asociata cu plimbarile romantice in aer liber si chiar aveti parte de calatorii romantice sau iesiri cu scop sentimental. In prima jumatate a lunii sunteti extrem de pasionali, in timp ce in partea a doua a lunii lucrurile revin la normal, cu inclinatii spre munca, obligatii cotidiente si responsabilitati. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa intalniti pe cineva.

 

Horoscop Rac septembrie 2014 - Cariera si bani

Se anunta schimbari cu tenta pozitiva si prospera pentru nativii Rac in luna septembrie 2014. Daca in prima parte a lunii manifestati vadite inclinatii spre creatie, relaxare, odihna, in cea de-a doua parte a lunii redeveniti aglomerati si activi. Aveti multa treaba, termenele de realizare a sarcinilor trasate sunt stranse si pot sa apara inclusiv urgente si situatii care impun hotarare, energie, decizii importante si rapide de luat. In orice caz, mizati pe comunicare, informare si intelect. E o perioada excelenta pentru a va orienta atentia pe discursuri, negocieri, studiu, angajamente. Aveti o capacitate enorma si o putere de convingere mare, ceea ce va avantajeaza si va aduce in lumina. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Rac septembrie 2014 - Sanatate

Luna septembrie 2014 pare sa fie benefica pentru nativii Rac in tot ceea ce priveste starea de sanatate. Se pare ca o duceti bine, iar cu moralul stati excelent. Nu aveti nici un motiv de ingrijorare. Mai mult de atat, sunteti dinamici, activi si manifestati inclinatii intelectuale. E o perioada buna pentru a face miscare in aer liber, plimbari, sport. Totusi, in a doua jumatate a lunii ar fi bine sa fiti atenti pentru a evita eventuale probleme. Astfel, ar fi bine sa nu faceti excese si sa evitati riscurile de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: