Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator 2012

Duminică, 14 August 2011 19:11

Horoscop Sagetator 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 sagetator.

 

Horoscop Sagetator - Caracteristici generale 2012 

Anul 2012 se anunta pentru Sagatotor anul reinventarii si retrezirii la viata. Veti redescoperi pas cu pas micile placeri si bucurii ale vietii. Dupa o perioada mai anosta, parca va treziti din nou la viata si realizati ca aceasta este frumoasa si merita traita. Este un moment potrivit sa va faceti planuri de viitor. Aspectele de natura sentimentala par a fi anul acesta in prim plan pentru nativii Sagetator. Se vor intampla multe lucruri care vor avea efecte benefice pentru voi. Este important sa va redescoperiri voi insiva ca personalitate si simtire, sa va identificati mai clar nevoile si sa va stabiliti noi obiective. Si latura spirituala va fi destul de importanta si veti incerca sa faceti tot posibilul pentru a crea armonie in jurul vostru.

 

Horoscop Sagetator - Dragoste 2012

Natura iscoditoare a Sagetatorilor ii va face sa iubeasca explorarea si experimentarea de noi lucruri si senzatii. Asa vor proceda si pe plan afectiv. Par sa fie destul de aventurosi si eventualele dezamagiri, obstacole sau inimi zdrobite par sa nu aiba un impact devastator asupra lor. Dimpotriva, isi vor pastra optimismul, vor avea capacitatea de a vedea aspectele pozitive din orice eveniment mai putin placut. Chiar daca sunteti implicat intr-un cuplu, relatia va fi in continua evolutie si veti trece prin etape decisive in a hotari daca sentimentele de care le aveti sunt profunde sau nu. Aspectele lui Pluto si Saturn vor trezi in voi dorinta de a schimba viziunea privind dragostea, atasamentul sau intimitatea. Daca sunteti singuri, exista posibilitatea de a lega noi prietenii care in timp pot duce la sentimente puternice. In special, in decembrie 2012 conjunctura Jupiter Soare va va face extrem de atractivi in ochii celorlalti si, de asemenea, cresc sansele de a intalni persoana visata.

 

Horoscop Sagetator - Cariera 2012

Conjunctura astrala pentru 2012 in ceea ce priveste latura profesioanala este una bine aspectata. Sunt posibile importante salturi in cariera, in special in primul trimestru al anului. Luati foarte in serios toate sarcinile pe care le aveti si faceti tot posibilul pentru a evolua, a ocupa o pozitie superioara si implicit pentru a obtine venituri mai mari. Veti avea energia si capacitatea de a realiza ceea ce v-ati propus. Veti fi respectati si admirati la locul de munca, insa este bine sa abordati o atitudine diplomata, sa nu va implicati in situatiile tensionate care nu va privesc. In ultimele luni ale anului trebuie sa dati dovada de prudenta la locul de munca.

 

Horoscop Sagetator - Bani 2012

Anul 2012 se anunta unul echilibrat pe plan financiar, fara evenimente majore. Sunt posibile si cresteri ale veniturilor in special in primele 3 luni ale anului. Cu acesti bani puteti sa va achitati datorii mai vechi. Nu va implicati in cheltuieli majore si calculati cu atentie fiecare ban. Astfel, veti mentine bugetul familiei in echilibru. Daca este posibil, incercati sa puneti niste bani deoparte ca o masura de asigurare pentru perioade mai tulburi. Tranzitul lui Saturn este unul favorabil pentru voi si va va face mai norocosi in special in noiembrie.

 

 

Horoscop Sagetator - Sanatate 2012

In general, Sagetatorii se vor bucura de o stare de sanatate excelenta, insa in 2012 ei trebuie sa fie atenti la eventualele probleme ale sistemului nervos sau cele legate de piele, in special in primele luni ale anului. Faceti un efort pentru a avea un program zilnic echilibrat, acorda atentie orelor de masa si orelor de somn. Nu exagerati cu munca pentru ca in timp sunt posibile insomnii si tulburari ale starii de sanatate. Profitati de vremea buna pentru miscare si relaxare in mijlocul naturii. Cu o atitudine pozitiva finalul anului va va gasi sanatosi si increzatori in fortele proprii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: