Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator 2013

Vineri, 21 Septembrie 2012 18:06

Horoscop Sagetator 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Sagetator: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Sagetator - Caracteristici generale 2013

Anul 2013 este un an important pentru Sagetatori. Se anunta schimbari atat pe plan financiar cat si pe plan social si relational. Prezenta lui Jupiter in primele 6 luni pe casa casatoriilor, relatiilor si parteneriatelor aduce armonie in viata de cuplu sau sansa pentru Sagetarorii singuri de a-si intalni sufletul pereche. Aceasta conjunctura favorabila apare doar o data la 12 ani asa incat profitati de toate momentele romantice si traiti cu intensitate fiecare clipa. Influenta lui Jupiter si a lui Pluto va vor face sa aveti o atitudine pozitiva, va va ajuta sa va debarasati de problemele din trecut si sa mergeti mai departe cu fruntea sus si cu optimism. Partea a doua a anului va fi buna in ceea ce priveste partea financiara. Va puteti astepta sa primiti niste cadouri neasteptate, o mostenire sau sume de bani din partea unor cunostinte. Deci, pe langa banii care vor veni ca urmare a efortului propriu e foarte posibil sa vina bani si de la terte persoane. Prezenta lui Saturn in ultimele 3 luni ale anului pe casa a 12-a, casa viselor, emotiilor si talentelor nebanuite, se va reflecta printr-o noua abordare a vietii si o restabilire a prioritatilor pentru viitor. Starea sanatatii va fi una destul de buna daca veti stii sa abordati un stil de viata in care sa se imbine armonios alimentatia, odihna si momentele de relaxare.

 

Horoscop Sagetator - Dragoste 2013

Pentru nativii Sagetator anul 2013 pe plan sentimental si relational va fi unul deosebit de important. O conjunctura astrala care apare doar o data la 12 ani, prezenta Marelui Benefic Jupiter pe casatoriei si relatiilor, va face ca prima jumatate a anului sa fie sub semnul norocului in ceea ce priveste casatoria, relatiile sau parteneriatele. Sagetatorii casatoriti vor avea parte de momente de vis alaturi de partener. Chiar si Sagetatorii implicati intr-o casatorie aflata pe o panta descendenta pot gasi in aceasta perioada solutii pentru a rezolva conflictele si de a regasi linistea si armonia in viata de cuplu. Cei mai norocosi vor fi celibatarii. Sagetatorii singuri au marea sansa de a intalni iubirea, persoana alaturi de care isi vor dori sa imbatraneasca. Prezenta lui Uranus pe casa dragostei va aduce multe surprize si schimbari neasteptate. Profitati de toate invitatiile de a iesi in societate si de a cunoaste oameni noi. Energia si atitudinea pozitiva pe care o emanati vor atrage ca un magnet. In partea a doua anului nu se anunta schimbari majore si este recomandat sa aveti o abordare matura a relatiei pentru a rezolva diferite dispute si dezacorduri marunte care pot sa apara.

 

Horoscop Sagetator - Cariera 2013

Pe plan profesional in special partea a doua a anului 2013 va fi una mai mult decat favorabila. La locul de munca veti reusi sa iesiti in evidenta, sa castigati increderea superiorilor si respectul colegilor. Veti reusi sa gasiti sanse de crestere si inflorire profesionala. Ideile personale de afaceri si parteneriatele sunt si ele bine aspectate. Sprijinul familiei si prietenilor va poate ajuta sa deschideti un nou capitol din cariera voastra. Spiritul analitic va va fi de mare ajutor in evaluarea oportunitatilor care vor aparea.

 

Horoscop Sagetator - Bani 2013

In 2013 veti avea sansa de a va imbunatati starea finanaciara. La locul de munca sunteti respectat si avea ocazia de a beneficia de un venit stabil. Pe de alta parte si investitiile financiare si afacerile personale au mari sanse de izbanda. In plus, norocul va surade si este foarte posibil sa intrati in posesia unor venituri sau bunuri de la terte persoane.

 

Horoscop Sagetator - Sanatate 2013

In general, Sagetatorii se vor bucura de o stare de sanatate destul de buna. Nu trebuie insa sa neglijati starea sanatatii, mai ales in partea a doua a anului cand veti fi supus mai multor presiuni. Posibile probleme vor fi legate de afectiunile digestive, stomacale sau hepatice. Daca nu luati masuri urgente de fortificare a organismului si de crestere a nivelului de imunitate organismul vostru poate deveni mai vulnerabil si implicit poate aparea riscul unor infectii. Un stil de viata dezordonat va avea consecinte negative in toate sferele de activitate, cat si asupra sanatatii. Cateva masuri profilactive elementare, incluzand o alimentatie sanataoasa, odihna suficienta si activitatile de relaxare va vor fi de mare ajutor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: