Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator 2014

Vineri, 27 Decembrie 2013 05:15

Horoscop Sagetator 2014

 

Horoscop Sagetator 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Sagetator: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Sagetator Previziuni generale

In anul 2014 sunt scoase la iveala unele puncte sensibile ale nativilor Sagetator. Unul dintre acestea este reprezentat de finante. Astfel, pentru a reduce riscul, actionati cu calm, limitati-va la ceea ce aveti, nu fortati lucrurile, nu exagerati, nu faceti imprumuturi decat daca este strict necesar. Exista o tendinta spre risipa, iar daca nu mentineti lucrurile sub control, lucrurile pot lua o intorsatura urata. Un alt punct sensibil il reprezinta prietenii. Exista posibilitatea de a avea conflicte cu acestea, implicandu-va si consumand multa energie pentru problemele lor. Poate prea mult ...Atentie si in relatiile cu comunitatile, respectiv fundatii, asociatii, cluburi, etc. Marte pare sa fie responsabil pentru tot acest stres mare, consumat in organizarea unor evenimente la care participa multa lume. Perioada cea mai critica este cuprinsa in perioada martie-mai 2014. De asemenea, nu neglijati starea dvs. de sanatate.,Saturn sta la panda si foloseste orice prilej pentru a va face probleme. Ochii in patru in perioada ianuarie-martie 2014, cand Saturn este ajutat de Venus - stapana casei bolilor Sagetatorului, respectiv august 2014, cand se formeaza conjunctia Marte-Saturn si octombrie 2013, cand se iveste si Mercur. In august si octombrie 2014 pot exista pericole ascunse, cum ar fi izolare, uneltiri, chiar accidente.

 

Horoscop 2014 - Sagetator Dragoste

Nativii Sagetator stau in anul 2014 sub influenta lui Uranus. Acesta aduce influente, schimbari, variatii, rasturnari de situatie. Prima parte a anului 2014 exceleaza din aceasta privinta, astfel ca pot sa apara schimbari majore pe plan relational. Turbulentele ivite scot la iveala emotii puternice si mult optimism, gasind drept o uriasa sansa de a explora noi teritorii. Daca sunteti intr-o relatie oficiala, veche pot sa apar probleme legate sarcina, sexualitate, copii. Tranzitul lui Mercur aduce preocupari sporite pentru viata de cuplu, in perioada mai-iulie 2013 fiind asteptate evenimente semnificative. Posibil sa aveti in discutie subiecte legate de bani. In perioada iunie-iulie 2014 lucrurile sunt mai greu de controlat, Marte fiind efectiv retrograd. In luna iulie se limpezesc toate apele, iar restul anului aduce armonie, seninatate si fericire.

 

Horoscop 2014 - Sagetator Cariera

In prima parte a anului 2014 nativii Sagetator manifesta puternice preocupari financiare. Interesul sporit pentru afaceri, achizitii, credite, accesare de fonduri, cresterea veniturilor este determinat de prezenta lui Venus, Jupiter si Pluto in casa financiara a Sagetatorului. In unele cazuri, e vorba de cheltuieli mari, pierderi, lipsuri, incarcaturi, interese legate de bani in care sunt implicati colaboratorii, partenerul de cuplu, asociatii, etc. Placerile, luxul, jocurile, speculatiile pot aduce numeroase neplaceri si pagube. Daca actionati imprudent, s-ar putea chiar sa va luptati cu unele dificultati in primul trimestru si chiar sa apara divergente la locul de munca. Aveti grija cum va comportati in public, deoarece exista riscul de alterare a imaginii sau a popularitatii dvs. In partea a doua a anului 2014 lucrurile revin la normal. Profesional are loc o invioare si sunt favorizate calatoriile, colaborarile la distanta, specializarile si studiile. In perioada august-octombrie 2014 veti avea parte de realizari frumoase.

 

Horoscop 2014 - Sagetator Sanatate

Chiar daca nu dati semne de slabiciune, nu trebuie sa va neglijati si nu trebuie sa va ignorati sanatatea. Evitati sa participati la activitati riscante, care va pun viata in pericol, deoarece sunteti predispusi la accidente, situatii neplacute, depresie. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie trebuie sa va temperati si sa nu duceti lucrurile la extrem. Faceti miscare, socializati cu oamenii potriviti, iar viata dvs. va fi frumoasa si implinita.


Newer news items:
Older news items: