Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator 2015

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 14:22

Horoscop Sagetator 2015

 

Horoscop Sagetator 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Sagetator: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Sagetator - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 va fi un an in care nativii Sagetator vor actiona mai cu prudenta. Stilul vostru mai aventuros va fi mai domolit de noua conjunctura astrala. Veti fi mult mai linistiti, un calm interior va va cuprinde si multi dintre cei din jur aproape ca nu va vor mai recunoaste. Implusurile planetelor Saturn si Jupiter va face altruisti si generosi. Uranus va indeamna la actiune, actiune calculata si bine dozata. Aceasta noua atitudine va va fi foarte utila, veti fi mai increzatori in voi insiva si veti fi mult mai apreciati de cei apropiati. Diplomatia poate fi mare vostru atu in 2015. Mari oportunitati de afaceri sau de castiguri suplimentare se anunta toamna. Profitati de acest moment prielnic, aveti insa mare grija ce si cum semnati. Nu lasati nimic la intamplare, analizati totul cu mare atentie si luati decizia in cunostinta de cauza. Prezenta planetei Venus va va fi foarte utila pe plan sentimental facandu-va mai romantici si mai intelegatori. Persoana iubita va fi aceea pe care va veti putea baza in momentele mai dificile. Viata sociala va fi destul de activa si de foarte multe ori prezenta voastra nu va trece neobservata. Veti reusi sa fiti fermecatori fara a face prea mari eforturi. Motto-ul Sagetatorilor pentru anul 2015 va fi: Treci zambind prin furtuna!

 

Horoscop Sagetator - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti trece prin momente deosebit de frumoase. Alaturi de persoana iubita veti incerca sa redescoperiti ce inseamna cu adevarat iubirea. In stilul vostru inconfundabil veti reusi sa va vrajiti partenerul. Influenta lui Saturn va va face de foarte multe ori sa simti nevoia de a face cate o suprinza placuta: o floare, o scrisoare, un mesaj, o cina romantica, un cadou etc vor face parte din arsenalul vostru de seducere. Veti constientiza mult mai pregnant importanta pe care sotia/sotul, iubita/iubitul o au in viata voastra. Atentiile pe care i le veti oferi vor fi recompensate. Partenerul va aprecia aceste gesturi si relatia va urca treapta cu treapta. Dati dovada de toleranta, intelegere si cu siguranta lucrurile vor evolua din ce in ce in mai bine. Incercati sa va faceti timp pentru familie si in momentele in care veti fi mult mai prinsi si mai stresati la locul de munca. Nu trebuie sa neglijati acest pilon atat de important in viata voastra. Cu putine eforturi veti reusi sa creati un echilibru intre viata sentimentala si cea profesionala. Pentru nativii Sagetatori singuri anul 2015 aduce surprize foarte placute. Dupa o perioada de timp in care ati fost mai introvertiti si fara prea mult noroc in dragoste astrele va surad. Venus va aduce in calea voastra persoana pe care o cautati de atat vreme. Nu ramane decat sa va deschideti inima si sa mai dati o sansa iubirii.

 

Horoscop Sagetator - Cariera 2015

Veti fi destul de energici si determinati pe plan profesional in 2015. In primele trei luni ale anului nu se anunta nimic prea deosebit. Va veti derula activitatile zilnice fara prea multe evenimente speciale. Dupa aceasta perioada se anunta perspective foarte avantajoase in cariera. Este posibila fie o schimbare a locului de munca, fie o avansare pe la mijlocul anului. Profitati de acest moment care va fi incununarea eforturilor voastre de ani de zile. Este posibil ca oportunitatea sa apara din afara tarii. In special cei care lucreaza in domeniul cercetarii sunt toate sansele sa obtina mari succese. Cei care au afaceri personale sau lucreaza in colaborare cu cineva dupa o perioada initiala mai putin profitabila, vor avea incepand cu partea a doua a anului parte de schimbari spectaculoase in bine. Creativitatea voastra in crestere va fi cea care va face diferenta.

 

Horoscop Sagetator - Bani 2015

Nu va veti confrunta cu mari fluctuatii pe plan financiar in 2015. Modul realist in care va veti gestiona bugetul va va fi de mare ajutor. Nu mizati pe castiguri din tot felul de afaceri dubioase, speculatii financiare sau din activitati la limita legalitatii. Oricat de tentante ar fi acestea pe termen mediu si lung nu veti avea decat de pierdut. Bazati-va in principal pe veniturile pe care obtineti din munca voastra. Aveti mare grija in cazul in care derulati afaceri sau proiecte personale ce documente semnati. In toamna, sub impulsul lui Jupiter si Uranus, se anunta o serie de oportunitati de afaceri si castiguri suplimentare.

 

Horoscop Sagetator - Sanatate 2015

Modul destul de optimist si echilibrat in care v-ati propus sa abordati stilul de viata va va fi foarte util. Veti reusi sa va reincarcati bateriile in sanul familiei sau in mijlocul naturii. Si tonusul psihic va fi destul de bun pe parcursul intregului an. La inceputul anului fiti mai atenti la semnalele pe care corpul vostru vi le da. Pe fondul unei suprasolicitari fizice organismul se poate resimti. Incercati sa nu exagerati si sa nu va depasiti limitele fizice. Respectati orele de odihna si un stil alimentar echilibrat. Incepand cu luna mai 2015 va veti simti mai energizat si mai pregatit pentru a face fata tuturor provocarilor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: