Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator 2017

Luni, 07 Noiembrie 2016 00:34

Horoscop Sagetator 2017

Horoscop Sagetator 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Sagetator: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Sagetator 2017 - Previziuni generale

2017 sta sub semnul dezvoltarii pe toate planurile. Incepeti anul in forta, manifestand un interes sporit pentru a sta mai mult timp in compania oamenilor (familie, prieteni, cunostinte, colegi, etc.). In a doua jumatate a anului simtiti nevoia de a va retrage, de a sta mai mult timp in compania celor dragi si chiar sa petreceti timpul singuri, pentru meditatie si regasire. Cu siguranta, toti cei cu care luati contact vor avea un impact asupra dezvoltarii dvs. personale si profesionale. Important e sa stiti sa colaborati, sa fiti echilibrati si rationali, sa evitati situatiile tensionate si sa nu va lasati influentati emotional. Cu siguranta, va avantajeaza mai mult proiectele comune fata de proiectele individuale. Daca stiti cum sa va comportati cu ceilalti, veti remarca ca veti obtine rezultatele dorite, va veti atinge obiectivele stabilite, iar castigurile vor fi peste asteptari. Sunteti de valoare, trebuie doar sa aveti incredere in fortele proprii si sa actionati in consecinta, sa nu va sperie piedicile. Dati dovada de initiativa, iar prin capacitate, intelect, talent si perseverenta succesul e garantat. Inainte de toate, e important sa va stabiliti echipa, sa atrageti in jur oameni capabili, care va sustin neconditionat si care nu se dau in laturi la greu. Stabiliti-va clar prioritatile si concentrati-va doar pe ceea ce e cu adevarat important si merita efortul si energia dvs. In a doua parte a anului veti parcurge anumite situatii de viata care va ajuta sa vedeti cu adevarat latura celor din jurul dvs. Veti constata care va sunt cu adevarat prietenii si colaboratorii reali si care va sunt “dusmanii” si “colaboratorii” care va pandesc miscarile. Veti gasi forta interioara si veti aveti abilitatea de a cerceta situatia astfel incat sa iesiti cu brio din asemenea situatii complicare si neplacute, deopotriva. E momentul prielnic de a calatori in scop profesional si a va perfectiona, participand la cursuri de formare continua in profil ori reconversie profesionala.

Horoscop Sagetator 2017 - Dragoste

Anul 2017 sta sub semnul armoniei si a schimbarilor gratie influentelor survenite din partea planetei Uranus. Daca sunteti intr-o relatie stabila, veti avea parte de multe suprize, iar daca sunteti singuri, aveti mari sanse de a va indragosti si gasi perechea mult visata. Sunteti optimisti si comunicativi, iar aceste aspecte aduc doar beneficii si fericire in viata relationala. Sunteti emotivi si nu ratati nicio ocazie de a va manifesta sentimentele fata de cei dragi. Sunteti pasionali, insa nu duceti lucrurile la extrem. Reusiti sa va mentineti echilibrul emotional, mizand foarte mult pe creativitatea relationala. In prima jumatate a anului sunteti mult mai deschizi in comunicare cu cei din jur, fata de a doua jumatate a anului, cand preferati sa va retrageti in linistea caminului dvs. Adesea, preferati sa va izolati, iar acest lucru aduce inconfort pentru perechea dvs. Incercati sa evitati asemenea situatii! Retineti ca familia si perechea va sunt alaturi indiferent de orice. Reevaluati parteneriatul, reganditi modul de intelegere si relationare in viata de cuplu pentru binele comun. Nu ar stica sa luati o pauza de munca si sa recurgeti la o calatorie romantica. Daca sunteti intr-o relatie stabila, poate interveni o schimbare a statutului si oficializarea relatiei. Daca sunteti intr-o relatie in care nu va regasiti, poate interveni o ruptura definitiva, mai ales daca in preajma dvs. se iveste o fosta iubire. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse de a va intalni perechea, important e sa acordati sanse si sa va doriti acest lucru.

Horoscop Sagetator 2017 - Cariera

In anul 2017 munciti destul de mult, dar rezultatele nu intarzie sa apara. Aveti incredere in fortele proprii si dovediti celorlalti ca aveti valoare. Indrazniti sa actionati, caci va veti remarca prin originalitate, creativitate, inteligenta, ratiune si spirit intreprinzator. Daca la inceput de an agreati mai mult proiectele colective, incepand cu luna mai va restabiliti interesul spre proiectele individuale, ce va permite exprimarea talentului. Incepand cu luna august situatia se accelereaza. Preferati sa va distantati de agitatie, preferand linistea caminului, chiar sa munciti de acasa. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase, dar nu cheltuiti banii pe lucruri inutile.

Horoscop Sagetator 2017 - Sanatate

In anul 2017 munciti destul de mult, ceea ce necesita un efort fizic marit, inclusiv un consum psihic intens. Treptat, se reduce energia. Pentru binele dvs. ar fi bine sa recurgeti la un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. Evitati excesele de orice fel, evitati situatiile riscante, acordati timp pentru odihna si relaxare, practicati un sport si nu uitati de regimul alimentar sanatos. Schimbarile sunt firesti, dar evitati exagerarile. Nu aveti de dovedit la nimeni nimic. Pe prim plan sunteti dvs.! Asadar, actionati spre binele vostru, ganditi de doua ori inainte de a actiona si totul va fi in regula.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: