Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator aprilie 2017

Joi, 09 Martie 2017 00:06

Horoscop Sagetator aprilie 2017

Afla horoscop Sagetator aprilie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2017 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

Horoscop Sagetator aprilie 2017 - Dragoste

Aprilie 2017 pare sa stea sub semnul pasiunii si a spiritului de aventura. Asadar, se anunta o luna de foc gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Mercur si Venus. Pentru cei ce se afla intr-o relatie stabila, responsabilitatile casnice aduc o anumita rutina in viata de cuplu, ceea ce duce spre o decizie de schimbare. E momentul sa aveti o discutie serioasa, sa impartiti roluri, sarcini, raspunderi, s.a.m.d. Petreceti in doi, exprimati-va iubirea si traiti-va iubirea frumos. Pentru cei singuri, vorbim despre o perioada cu libertate exacerbata in actiune. Nu va plac constrangerile de nicio culoare, dar nu se stie cand lucrurile se pot schimba. E posibil sa va intalniti perechea, ceea ce aduce modificarea stilului de viata si traire emotionala.

Horoscop Sagetator aprilie 2017 - Cariera si bani

Vorbim despre o luna aprilie 2017 plina de evenimente la locul de munca, adesea cu obligatii, dificultati si complicatii. Aveti parte de multe activitati, pe care adesea le intreprindeti in situatii extreme, pe timp limita, ce poate provoca stres si inconfort. Asadar, e bine sa va pastrati calmul si sa va pastrati doza de ratiune. Dar, sefii stiu ca faceti fata indiferent de situatii, manifestand asupra dvs. incredere deplina. Atu-urile principale consta in comunicarea deschisa, talent, calitate, echilibru, dexteritate, creativitate, etc. Inainte de a lua decizii, chibzuiti bine lucrurile, analizati-le cu atentie, reevaluati situatia daca e cazul si nu ezitati sa opriti proiecte in care nu aveti incredere. Financiar, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Sagetator aprilie 2017 - Sanatate

 

In luna aprilie 2017 e momentul sa acordati mai multa atentie asupra starii personale de sanatate. Nu trebuie sa va panicati, dar cred ca ar trebui sa puneti pe prim plan viata dvs., sa evitati excesele de orice fel. E mai bine sa preveniti, decat sa tratati. Munciti mult, iar stresul de care aveti parte la locul e munca nu poate sa aduce niciodata nimic bun. Incercati sa imbinati utilul cu placutul si sa produceti “schimbarea” daca e cazul, sa acordati mai multa seriozitate si incredere pe viata dvs. Nu ezitati sa recurgeti la un control medical specializat la orice neplacere ori impediment al starii de sanatate. In rest, nu uitati de alimentatie sanatoasa, odihna, miscare si timp pentru relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: