Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator august 2015

Vineri, 17 Iulie 2015 01:54

Horoscop Sagetator august 2015

Horoscop Sagetator august 2015Afla horoscop Sagetator august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator august 2015 - Dragoste

Luna august 2015 aduce intamplari memorabile pentru nativii Sagetator in plan sentimental, mai ales in prima saptamana. Responsabila pentru aceasta situatie este planeta Mercur, in conjunctie cu Venus si Jupiter. In orice caz, vorbim despre o perioada plina de evenimente relationale frumoase si complexe, cu rezultat semnificativ asupra vietii de cuplu. Perechea Venus-Jupiter se mentine pe intreaga luna si, cu toate ca isi schimba semnul si casa astrologica, aduce buna-dispozitie si noutate permanenta. Desi vorbim despre suisuri si coborasuri, totul devine mult mai vizibil, mai pragmatic si mai oficial in viata de cuplu.

Horoscop Sagetator august 2015 - Cariera si bani

In luna august 2015 asistam la o desfasurare de forte in casa carierei Sagetatorului. Pe de o parte, vorbim despre planeta Mercur, stapanul casei, ce aduce ordinea si dirijarea lucrurilor in directia dorita. Pe de alta parte, vorbim despre planeta Jupiter, ce aduce sansa si oportunitate, realizare, succes si progres in cariera. Spre finalul lunii isi face aparitia Soarele, ce aduce stralucire, performanta si autoritate. Asadar, vorbim despre o perioada favorabila pentru dvs. Profitati de sansa si actionati cu toata increderea pentru indeplinirea scopurilor. Dupa munca, evident ca o sa apara si rasplata financiara.

Horoscop Sagetator august 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2015 nu reusiti sa dati maximul posibil, caci Venus, aflat in pozitie retrograda, pune piedici. Va simtiti slabiti si sunteti destul de pretentiosi. Aceste aspecte aduc cu sine nerabdare, stres, irascibilitate. Din neatentie, puteti face vreo nefacuta. E timpul sa va calmati, sa va temperati orice pornire, sa evitati conflictele de orice fel. Atentie la drum si in manuirea obiectelor caci sunt posibile accidente. Cel mai bine ar fi sa aveti grija de dvs., sa tratati lucrurile mult mai usor si sa actionati intelept. Petreceti timpul alaturi de cei dragi, odihniti-va si profitati de orice activitate care va relaxeaza si binedispune.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: