Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator decembrie 2013

Joi, 28 Noiembrie 2013 19:40

Horoscop Sagetator decembrie 2013

 

Afla horoscop Sagetator decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator decembrie 2013 - Dragoste

Iata ca se ivesc raze stralucitoare, gratie lui Mercur, care intra in casa Sagetatorului pe 5 decembrie 2013. Dupa multe dezamagiri, tradari, esecuri si alte complicatii, traite si suportate pe propria piele, se pare ca iese soarele, iar bunele sentimente si iubirea revin si va bucurati de armonie, farmec si placere. Pur si simplu radiati, straluciti. Daca sunteti inca in cautatea iubirii, exista mari sanse sa o intalniti, iar daca sunteti intr-un cuplu, cu siguranta parcurgeti o perioada calma, armonioasa, fara probleme. Atentie, totusi, euforia si farmecul tin pana in Ajunul Craciunului, astfel ca perioada sarbatorilor de iarna poate fi turbulenta.

 

Horoscop Sagetator decembrie 2013 - Cariera si bani

Se pare ca urmeaza o perioada in care va remarcati si aveti succes. De mare ajutor se pare ca e Soarele, cel ce accentueaza calitatile de lider si organizator. Aveti autoritate si beneficiati de respect maxim. Marte va ajuta si reusiti sa va impuneti, sa coordonati colectivitati de oameni ce au aceleasi teluri ca si dumneavoastra. Sansele va surad, asa ca, profitati. Financiar, lucrurile merg extrem de bine. Munca va este rasplatita satisfacator si chiar obtineti venituri suplimentare, prin noroc, prieteni ori familie. Posibil sa recuperati ceva ce vi se cuvine ori sa faceti o investitie, daca doriti. Atentie la cheltuieli, de sarbatori si dupa sarbatori, deoarece Venus incepe sa retrogradeze in casa banilor Sgetatorului, cu efecte nefavorabile si predispune la risipa si colaborari paguboase.

 

Horoscop Sagetator decembrie 2013 - Sanatate

Se pare ca nu mai exista amenintari importante pe axa bolilor Sagetatorilor in luna decembrie 2013. Mai mult de atat, prezenta Soarelui aduce un plus de energie si vitalitate, iar prezenta lui Jupiter, in trigon cu Saturn, aduce rezistenta la efort si dificultati. Totusi, e posibil sa investiti bani in sanatate, in urma unor controale anuale, vizite la stomatolog, abonament la sala de fitness, s.a.m.d. Totusi, in orice caz si in orice situatie, actionati cu calm si precaut.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: