Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator decembrie 2014

Luni, 10 Noiembrie 2014 18:53

Horoscop Sagetator decembrie 2014

 

Horoscop Sagetator decembrie 2014Afla horoscop Sagetator decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator decembrie 2014 - Dragoste

Pe plan sentimental luna decembrie 2014 va fi una in care veti privi cu mai multa resposabilitate viata de cuplu. Influenta lui Marte de la inceputul lunii va pune in situatia de a reanaliza modul in care decurge viata sentimentala. Veti avea un sentiment de neliniste care nu va da pace si veti simti nevoia sa vorbiti cu persoana iubita. Un moment prielnic poate fi data de 5 decembrie 2014 cand trigonul dintre Soare si Uranus creaza o perspectiva potrivita clarificarilor si luarii unor decizii. Dupa data de 10 decembrie 2014 casa dragostei va sta sub influenta planetei iubirii, Venus. Se anunta o perioada incarcata din punct de vedere afectiv, cu manifestari romantice si activitati reacreative alaturi de partener/a. Este un moment prielnic si pentru nativii Sagetator singuri de a socializa mai mult si in acest fel de a intalni pe cineva. Fiti mai ponderati si mai precauti cu iubitul/iubita dupa 22 decembrie cand tranzitul lui Uranus poate induce o stare mai tensionata. Incercati sa intrati in spiritul sarbatorilor de iarna si buna-dispozitia va reveni in casa voastra.

 

Horoscop Sagetator decembrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera, luna decembrie 2014 are bune perspective si pare bine aspectata din punct de vedere astral. Influenta Soarelui in prima parte a lunii aduce energie, incredere, implicare si rezultate bune pe plan profesional. Este un moment prielnic avansarilor, gasirii unui loc mai bun de munca sau obtinerii unor castiguri suplimentare. Fiti insa atenti cum va administrati banii. Chiar daca este luna cadourilor nu exagerati si mai ales nu intrati in datorii pentru satisfacerea unor capricii. Pentru cei care au afaceri personale, incepand cu 22 decembrie, se anunta o serie de oportunitati de care ar fi foarte bine sa profitati. Chiar daca va trebui sa munciti inzecit sfatul nostru ar fi sa profitati de aceasta sansa.

 

Horoscop Sagetator decembrie 2014 - Sanatate

Tranzitul planetei Soare va confera energia si vitalitatea de care aveti nevoie pentru a face fata sarcinilor zilnice. Este adevarat ca vor exista si perioade mai agitate cand va trebui sa va turati la maxim motoarele. Reincarcati-va bateriile in momentele mai linistite. In prima parte a lunii fiti mai vigilenti si mai atenti pentru ca sunteti predispusi unor accidente minore. De Craciun si Revelion fiti ponderati cu mancarea si bautura. Excesele nu fac bine nimanui.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: