Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator decembrie 2015

Vineri, 20 Noiembrie 2015 10:10

Horoscop Sagetator decembrie 2015

Horoscop Sagetator decembrie 2015Afla horoscop Sagetator decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 aduce veselie si armonie in viata de cuplu gratie influentelor survenite din partea planetelor Mercur si Venus. Fiti vigilenti si profitati de aceasta sansa, caci ocaziile sunt in general rare. Deci, nu ratati nicio ocazie de iesire in societate, petreceti timpul in doi intr-un mod cat mai placut, destins si relaxat, comunicati si bucurati-va de momentele frumoase. Viitorul nu se stie ce aduce, asadar beneficiati cat se poate si lasati-va purtati de emotie si sentiment. Daca in prima parte a lunii sunteti mai visatori si romantici, in a doua parte deveniti mai rationali, mizand pe lucruri clare si pragmatice in viata dvs. E bine ca, indiferent de situatie, sunteti optimisti si increzatori in zile frumoase si norocoase. Finalul de an 2015 aduce zambete, calmitate si fericire.

Horoscop Sagetator decembrie 2015- Cariera si bani

In luna decembrie 2015 se pare ca va continuati traseul ascendent in plan profesional. Evident, beneficiati de prezenta favorabila a planetei Jupiter, ceea ce aduce oportunitate, sansa de avansare, recunoasterea valorii, dezvoltarea proiectelor pe viitor, etc. Mai mult de atat, in ajutor va sare si Soarele, ceea ce aduce recunostinta, sansa de afirmare, prestigiu, incredere si siguranta de sine. Prin tot ce intreprindeti in activitati reusiti sa va mobilizati, sa va remarcati si sa atingeti succesul. Cert e faptul ca sansa va surade, insa nu uitati faptul ca dincolo de noroc e nevoie de munca, staruinta si agilitate. Financiar, lucrurile stau bine, mai ales dupa a doua jumatate de an. Totusi, fiti precauti si incercati sa pastrati un echilibru, caci vorbim atat de castiguri mari, cat si de cheltuieli mari.

Horoscop Sagetator decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2015 va mentineti intr-o forma fizica destul de buna. Nimic nu va sta in cale, mai ales ca debordati de energie. Evident, energia pe care o emanati, rezistenta fizica de care dispuneti, moralul ridicat de care dati dovada va ajuta mult sa reusiti in tot ceea ce va propuneti. In orice caz, reusiti sa va bucurati de viata si sunteti extrem de dezinvolti, mai ales ca vorbim despre influente pozitive din partea Soarelui, aflat in tranzit prin Sagetator. Totusi, nu exagerati lucrurile si evitati excesele de orice fel. Incercati sa pastrati echilibrul in viata dvs., acordati timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, ar fi bine sa evitati consumul unor substante care pot crea dependenta si va influenteaza negativ (medicamente, tutun, bauturi, s.a.m.d.). Recomandam sa adoptati un regim alimentar sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: