Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator februarie 2016

Vineri, 29 Ianuarie 2016 23:56

Horoscop Sagetator februarie 2016

Horoscop Sagetator februarie 2016Afla horoscop Sagetator februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator februarie 2016 - Dragoste

Luna februarie 2016 pare sa stea sub semnul rationalului si a pragmatismului in viata de cuplu. In prima parte a lunii sunteti preocupati mai mult de latura practica a relatiei, cu accent pe stabilitate, siguranta, planuri de viitor si strategii pe termen lung. De actualitate sunt activitatile si chestiunile de natura materiala. In a doua parte a lunii lucrurile incep sa se schimbe, iar accentul cade pe comunicare, relaxare, calatorii. Resimtiti nevoia unui moment de respiro. In acest sens, va faceti planuri de calatorii romantice in doi, iesiri in societate, alaturi de prieteni. Daca sunteti singuri, apare sansa de a va intalni perechea. Important e sa iesiti mai mult, sa socializati, sa fiti deschisi provocarilor, schimbarilor si comunicarii.

Horoscop Sagetator februarie 2016 - Cariera si bani

In luna februarie 2016 lucrurile decurg excelent in plan profesional gratie influentelor favorabile din partea planetelor Mercur, Venus, Jupiter si Pluto. Sansele de avansare in cariera sunt mari, norocul va surade, iar succesul e aproape. La locul de munca reusiti sa va remarcati prin energie, inteligenta, originalitate, creativitate, ambitie, etc. Munciti mult si va place ceea ce faceti. Reusiti sa atrageti in jurul dvs. oameni de valoare, alaturi de care constituiti o echipa eficienta si eficace. Preferati mai ales activitatile de grup, colaborarile si parteneriatele de lucru. Castigurile financiare sunt frumoase. Fiti deschisi, comunicati si exprimati-va cu incredere ideile si planurile de lucru deoarece sansele survin intamplator, dar cu impact surprinzator.

Horoscop Sagetator februarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna februarie 2016 va implicati mult in cariera, insa nu uitati ca totul are o limita. Nu aveti motive mari de ingrijorare, insa trebuie sa actionati cu calm si echilibrat pentru a evita eventualele probleme de sanatate. Aveti grija de dvs., adoptati un regim alimentar cat mai sanatos, acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare. In aceasta perioada trebuie sa fiti vigilenti si preventivi caci apar influente nefavorabile din partea planetelor Marte, Saturn si Jupiter. Dar, nu va panicati, trebuie doar sa adoptati un stil echilibrat si sanatos de viata, sa va protejati, sa nu riscati si sa nu fortati nota in nicio directie. In rest, tratati lucrurile cu incredere, calm si evitati situatiile tensionate si stresante.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: