Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator februarie 2017

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 00:39

Horoscop Sagetator februarie 2017

Afla horoscop Sagetator februarie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2017 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator februarie 2017 - Dragoste

Februarie 2017 pare sa stea sub semnul pasiunii, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Venus, Mercur, Marte si Uranus. E o imbinatie fantastica intre latura rationala ai latura sentimentala, altfel spus, intre ratiune si simtire. La prima vedere, in fata oricarui eveniment, reactionati instinctual, fara sa ganditi prea mult. actionati impulsiv, dar nu dupa multa vreme, cumpatati lucrurile si incepeti sa discerneti esentialul. Cu siguranta, cele doua planuri interfereaza si, in functie de context, una din ele e primordiala. De exemplu, latura rationala se impune in cazul relatiiolor oficiale, in timp ce latura sentimentala se impune in cazul relatiilor de inceput, cand nu aveti foarte multer obligatii reciproce.

Horoscop Sagetator februarie 2017 - Cariera si bani

Vorbim despre o luna februarie 2017 destul de activa in plan profesional, dar accentul cade pe latura creativa, artistica si emotionala. Puneti suflet in tot ceea ce intreprindeti, iar acest aspect va pune in evidenta talentul, creativitatea, dexteritatea, originalitatea. Dar, stiti prea bine ca pentru a castiga e nevoie si de risc, ceea ce aduce entuziasm, forta, capacitate optima de reactiune, s.a.m.d. Nu sunt excluse calatoriile ce au in atentie activitati de perfectionare in domeniul personal de munca, activitati ce va pun in valoare. In orice caz, reusiti sa va faceti remarcati prin idei, reusind sa puneti in aplicare numeroase proiecte si parteneriate de colaborare. Stiti comunica, va exprimati ideile in mod clar si tintiti spre scopuri precise. Financiar, vorbim despre castiguri frumoase, dar mare atentie la modul cum ii cheltuiti!

Horoscop Sagetator februarie 2017 - Sanatate

In luna februarie 2017 va bucurati de o stare excelenta de sanatate. Pe de o parte, vorbim despre un tonus fizic bun, iar pe de alta parte, moralul e ridicat, ceea ce va usureaza munca. Reusiti sa priviti cu ochi buni orice demers si orice activitate pe care urmeaza sa o intreprindeti. Sunt favorizate in aceasta perioada activitatile ce implica forta fizica, dar mare atentie, nu intindeti coarda mai mult decat este necesar. Evitati excesele de orice fel si fiti prudenti in manuirea obiectelor deoarece sunt posibile accidentarile. In rest, acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti in compania celor dragi, faceti miscare si adoptati un regim alimentar cat mai sanatos.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: