Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator ianuarie 2015

Miercuri, 31 Decembrie 2014 01:05

Horoscop Sagetator ianuarie 2015

 

Horoscop Sagetator ianuarie 2015Afla horoscop Sagetator ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator ianuarie 2015 - Dragoste

Relatia si viata sentimentala a nativilor Sagetator are legatura in luna ianuarie 2015 cu ratiunea, cumunicarea si deplasarile. E posibil sa intalniti pe cineva in cadrul desfasurarii unor activitati intelectuale. De asemenea, nu este exclus sa va intalniti perechea in cadrul deplasarilor in interes de serviciu. Evident, e o perioada deosebita pe plan sentimental, cand manifestati afectiune si senzualitate crescuta, gratie influentei favorabile din partea lui Venus. In a doua jumatate a lunii pot surveni unele incurcaturi relationate datorita prezentei planetei Mercur in casa cuplului Sagetatorului. Influente nefaste si confuzie survin si datorita prezentei planetelor Marte si Neptun in casa erotismului Sagetatorului.

 

Horoscop Sagetator ianuarie 2015 - Cariera si bani

In luna ianaurie 2015 munciti destul de mult, iar Saturn pare sa fie bine aspectat. Acest lucru duce la ceva trainic si durabil, dar e nevoie de timp si rabdare. Incercati si invatati sa fiti disciplinati in munca daca doriti sa reusiti si sa va atingeti scopul. Accentul cade pe comunicare, activitati intelectuale, studii si calatorii, ceea ce poate aduce atat satisfactii, cat si neplaceri. E posibil sa reveniti asupra unor decizii si actiuni de lucru, ceea ce duce la blocari, stationari si amanari in munca. Fiti ordonati, analizati lucrurile inainte de a va apuca de treaba si totul va decurge excelent. Financiar, lucrurile stau bine, mai productiva fiind prima jumatate a lunii. In a doua jumatate a lunii fiti atenti la socoteli si negocieri in afaceri.

 

Horoscop Sagetator ianuarie 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna ianuarie 2015 va bucurati de o stare de sanatate buna. Nu aveti motive de ingrijorare, iar daca apar mici neplaceri de sanatate, cel mai probabil survin spre finalul lunii. Sunteti energici si dispuneti de rezistenta fizica pe toata durata lunii. Totusi, fiti precauti si nu cadeti prada tentatiilor. Manifestati in aceasta perioada o tendinta crescuta spre exagerare si abuz, ceea ce nu e bine. Daca doriti sa tineti un regim, acum e cazul sa incepeti deoarece va bucurati de prezenta lui Saturn, ceea ce aduce masura. Asadar, sunteti incapatanati si daca va propuneti ceva, cu siguranta nu renuntati pana nu o veti duce la capat.

 

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Sagetator 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: