Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator ianuarie 2016

Miercuri, 16 Decembrie 2015 23:37

Horoscop Sagetator ianuarie 2016

Horoscop Sagetator ianuarie 2016Afla horoscop Sagetator ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator ianuarie 2016 - Dragoste

Luna ianuarie 2016 aduce emotie si traire intensa in plan relational, caci planeta Venus se afla in Sagetator. Accentul cade pe viata de familie, iar dvs. mizati pe senzualitate, emotie, armonie si putere de seductie. Va place sa petreceti timpul alaturi de perechea dvs. si nimic nu pare sa va perturbe. Totusi, pot sa apara mici neplaceri si complicatii, deoarece planeta Mercur se afla in ciclu retrograd, ceea ce aduce tensiune. In majoritatea cazurilor, neplacerile au la baza o problema materiala ori sunt legate de calitatea de parinte. Incercati sa va temperati, sa nu actionati implusiv si totul va fi bine.

Horoscop Sagetator ianuarie 2016 - Cariera si bani

In luna ianuarie 2016 munciti mult, dar sansele de a fi evidentiati sunt mari. Nimic nu va sta in cale pentru reusita si dispuneti de oportunitati de lucru majore. Va aflati sub o stea norocoasa si, cu siguranta, in acesta luna, veti avea parte de realizari profesionale frumoase. Prin originalitate, talent, vointa si inteligenta reusiti sa va faceti remarcati si chiar veti evolua in cariera. Evident, recompensele financiare nu intarzie sa apara. Mai mult de atat, ganditi optimist si mizati pe munca in echipa. Prin asociere si colaborare veti reusi sa va optimizati castigurile, insa fiti cumpatati si precauti in cheltuieli. Inainte de a lua decizii, ganditi bine, analizati situatiile si abia apoi actionati.

Horoscop Sagetator ianuarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna ianuarie 2016 va aflati intr-o stare destul de incerta din punct de vedere a starii de sanatate. Nu ar strica sa fiti preventivi, sa acordati atentie si sa tratati cu seriozitate orice neplacere ori indispozitie. Ianuarie 2016 pare sa fie o luna benefica pentru analiza starii de sanatate si merita sa efectuati anumite investigatii medicale, ce necesita adoptarea unor masuri clare. Sanatatea ar trebuie sa ocupe un loc central in viata dvs. In acest sens, adoptati un stil de viata cat mai sanatos si cat mai echilibrat. Evitati excesele si imprudentele de orice fel. De asemenea, acordati timp pentru odihna si relaxare. Nu in ultimul rand, ganditi optimist si nu uitati sa petreceti timpul alaturi de cei dragi, sa faceti miscare si sa va plimbati in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: