Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator iulie 2014

Vineri, 27 Iunie 2014 13:30

Horoscop Sagetator iulie 2014

 

Horoscop Sagetator iulie 2014Afla horoscop Sagetator iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator iulie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada plina de iubire si armonie, gratie trecerii lui Venus – planeta iubirii – prin casa cuplului Sagetatorului si a prezentei lui Mercur – stapanul casei cuplului. Asadar, aveti toate sansele spre iubire profunda, armonie, tandrete si bunastare in viata de cuplu. Sunteti senzuali, comunicativi, romantici. Mai ales prima jumatate a lunii iulie 2014 este extrem de favorabila. Aveti sansa sa petreceti alaturi de perechea voastra, iar daca sunteti singuri aveti mari sanse sa va intilniri perechea. In a doua jumatate a lunii, lucrurile se mai tempereaza si deveniti mai analitici, mai seriosi, mai discreti.  

 

Horoscop Sagetator iulie 2014 - Cariera si bani

In planul carierei nu aveti motive de ingrijorare, mai ales in primele decade ale lunii iulie 2014. Exista posibilitatea sa primiti o oferta excelenta de colaborare, ceea ce ar aduce o imbunatatire fantastica a celei existente. Comunicati usor, socializati eficient, va largiti cercul de prieteni, ajungeti la asocieri prospere si chiar semnati contracte avantajoase. Financiar, lucrurile decurg bine. Se pare ca banii vin din colaborari si investitii. Oricum, sunteti norocosi si reusiti sa recuperari bunuri ori bani spre final de luna.

 

Horoscop Sagetator iulie 2014 - Sanatate

In prima parte a lunii iulie 2014 nu aveti foarte mult elan, insa va reveniti repede. Va miscati mult, actionati, caci sunteti dinamici si in forta. Intrarea lui Jupiter – stapanul Sagetatorului – in casa Leului (pe 16 iulie 2014) va stimuleaza si va anima, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Asta e bine, iar faptul ca va sta un an nu are decat sa va bucure.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: