Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator mai 2014

Luni, 28 Aprilie 2014 23:48

Horoscop Sagetator mai 2014

 

Horoscop Sagetator mai 2014Afla horoscop Sagetator mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator mai 2014 - Dragoste

Pentru nativii Sagetator se anunta o luna mai 2014 incendiara din punct de vedere sentimental. Prezenta lui Venus care traverseaza casa iubirii Sagetatorilor ii face pe acestia deosebit de atractivi, dornici de iubire si de aventura. Vorbim de dragoste, distractii si sex la maxim. Sagetatorii vor trai cu intensitate tot ceea ce Venus le va aduce pe plan sentimental. Sex-appelul lor debordant va atrage ca un magnet privirile celor din jur. Nu sunt excluse niste aventurile nascute doar din pura pasiune, fara responsabilitati si planuri pe termen lung. Comunicarea cu partenerul de cuplu va fi influentata de planeta Mercur. Aveti grija cum actionati ca nu cumva sa va ardeti cu focul!

 

Horoscop Sagetator mai 2014 - Cariera si bani

Eventimentele care vor avea loc in plan profesional vor pune in evidenta capabilitatile si ambitia de care dati dovada. Veti avea capacitatea de a lua cele mai bune decizii si de a excela, lucru cu care va puteti mandri. Prezenta Soarelui pe casa muncii Sagetatorului va face efectiv sa straluciti. Acest tranzit din primele doua decade ale lunii mai 2014 va avea un efect benefic, veti fi admirati si respectati la locul de munca iar eventualele afaceri pe care le demarati in aceasta perioada vor avea sanse reale de izbanda. Sunt posibile si eventuale promovari in functie sau o schimbare a locului de munca cu un alt joc mult mai atractiv si mai bine platit. Si prezenta lui Mercur are un efect benefic asupra colaborarilor si contactelor. Deci, luna mai se anunta o luna cu bune perspective pe plan financiar. Trebuie insa sa nu va avantati cu capul inainte in tot felul de cheltuieli majore sau actiuni nechibuite.

 

Horoscop Sagetator mai 2014 - Sanatate

Prezenta Soarelui va aduce o amelioare a problemelor de sanatate. Este un moment prielnic pentru a va reface atat fizic cat si psihic. Profitati de momentele libere si petreceti timp de calitate cu familia si prietenii. Faceti miscare, hraniti-va regulat si sanatos, dormiti cat sa va simtiti odihniti si veti vedea cum starea voastra energetica va inflori. In conditiile in care nu va veti lasa prada exceselor, caracteristice navlnicilor Sagetatori, luna mai va treceti fara sa va confruntati cu probleme grave de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: