Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator martie 2014

Marţi, 25 Februarie 2014 00:07

Horoscop Sagetator martie 2014

 

Horoscop Sagetator martie 2014Afla horoscop Sagetator martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator martie 2014 - Dragoste

Se pare ca lucrurile revin, treptat, la normal deoarece Mercur isi reia mersul direct. In sfarsit, in cuplu se revine la normalitate, dupa o perioada mai agitata, cu situatii confuze si neintelegeri. Ar mai fi de rezolvat cateva chestiuni, insa sunteti pe drumul cel bun. O parte din probleme au avut legatura cu parintii, casa ori bunurile imobiliare. Mare grija cum tratati aceste probleme, mai ales in a doua parte a lunii martie 2014. De asemenea, in aceasta perioada evitati sa luati decizii importante cu privire la relatie, familie, casa. Actionati cu calm, comunicati, fiti rationali.

 

Horoscop Sagetator martie 2014 - Cariera si bani

In luna martie 2014 sunt favorizate mai ales activitatile intelectuale. Manifestati preferinte si inclinatii spre a scrie, a desena, a concepe, a calcula, a traduce. Astfel, veti avea mare succes in activitatile de comunicare si negociere. Se pare ca intalnirile de afaceri si calatoriile in interes de serviciu sunt extrem de profitabile. Va bucurati de aprecieri din partea sefilor si chiar puteti urca in functie. Totusi, nu actionati pripit, analizati lucrurile inainte de a lua decizii. Ati trecut in ultima vreme printr-o perioada mai agitata, iar apele nu s-au limpezit suficient de mult pentru a vedea pana in adancuri. Asadar, atentie si nu uitati ca acum va avantajeaza munca indepedenta, nu cea de grup.

 

Horoscop Sagetator martie 2014 - Sanatate

Din punct de vedere al sanatatii stati destul de bine. Tonusul dvs. se imbunatateste, stresul se diminueaza, iar starea de spirit este excelenta. Se pare ca aveti energie si chef de distractie. Si, pentru ca tot vine vremea buna, ati putea iesi la plimbari in aer liber si chiar ati putea desfasura activitati recreative care va binedispun si va fac placere. Acum e momentul sa reincepeti sa faceti miscare in mod regulat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: