Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator martie 2015

Sâmbătă, 21 Februarie 2015 00:59

Horoscop Sagetator martie 2015

 

Horoscop Sagetator martie 2015Afla horoscop Sagetator martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator martie 2015 - Dragoste

Martie 2015 pare sa fie cea mai pasionala luna a anului 2015. Emotiile sunt puternice si aveti parte de multe evenimente neprevazute, neasteptate. Beneficiati de influenta favorabila a planetelor Uranus, Marte, Venus si a Soarelui. Acestea aduc vitalitate, initiativa, prospetime, stralucire. Sub acest tandem, e si normal sa va bucurati de elan in plan sentimental, cu circumstante favorabile consumarii emotiilor si sentimentelor. Sunteti activi, radiati de fericire, asa ca manifestati preferinta spre iesiri in societate, distractie, placeri si pasiune. Totusi, nu strica sa fiti rationali ... daca va lasati dusi de val, puteti cadea in curse, incarcaturi, amagiri si erori.

 

Horoscop Sagetator martie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca in luna martie 2015 sunteti deosebit de activi. Munciti mult, investiti timp si energie in proiecte ce se desfasoara pe termen mai lung. Evident, sunteti hotarati, stiti ce vreti, ce obiective aveti de atins clar si precis, asa ca progresul e remarcabil, iar succesul se intrevede. Sunteti originali si cu initiativa, asa ca puneti in aplicare planurile: puneti bazele unei afaceri, iar daca aveti o afacere o dezvoltati si o consolidati. Sansa va surade, caci beneficiati de influente favorabile prin alaturarea Marte-Uranus in Berbec, prezenta Soarelui pe Saturn, prezenta planetei Jupiter si trigonul Jupiter - Saturn - tandemul Marte/Uranus. Profitati de sansa, insa trebuie sa stiti clar ce vreti pentru reusita.

 

Horoscop Sagetator martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 sunteti intr-o forma excelenta in privinta starii de sanatate. Aveti o forta fizica deosebita, iar psihic va descurcati excelent. Aveti energie, doar trebuie sa stiti incotro o directionati. Nu ar strica sa faceti miscare, chiar ar fi recomandat sa mergeti la sala, sa practicati activitati sportive, sa dansati, sa profitati de miscarea in aer liber etc. In a doua jumatate a lunii ar fi bine sa acordati atentie ingrijirii corporale: sa apelati la proceduri cosmetice, ingrijiri corporale si estetice, s.a.m.d.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: