Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator noiembrie 2013

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 23:55

Horoscop Sagetator noiembrie 2013

 

Afla horoscop Sagetator noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Sagetator vor trece printr-o perioada mai putin placuta, cu momente mai putin entuziaste in luna noiembrie 2013. Prezenta lui Saturn predispune la griji, dezamagiri, suparari, fustrari. Aveti senzatia ca perechea nu va intelege, ca s-a indepartat de voi, ca relatia este mai rece, lipsita de cooperare, comunicare, bunavointa. Dar este posibil ca perechea sa aiba probleme si atunci asta se resimte si in relatia voastra. Nu va ingrijorati, situatia va reveni la normal, insa trebuie sa aveti rabdare, optimism, incredere si curaj.

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2013 - Cariera si bani

Pe plan profesional, luna noiembrie 2013 pare sa fie foarte activa pentru nativii Sagetator. Astfel, pot avansa in cariera, deoarece au ambitie, scopuri precise, obiective clare, spirit de competitie. Aveti nevoie de independenta, vreti sa actionati singur si sa va impuneti punctul de vedere. Se poate spune ca, cautati puterea. Atentie, insa, nu exagerati atunci cand va impuneti punctul de vedere. Exista posibilitatea sa deveniti deranjanti, iar acest lucru dauneaza. Superiorii pot avea senzatia ca le stirbiti autoritatea, iar subalternii pot simti ca ii dominati. Asadar, calm si nu depasiti limitele. Financiar, lucrurile va sunt favorabile, dar nu uitati sa faci un cont de rezerva.

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2013 - Sanatate

In aceasta luna nativii Sagetator trebuie sa aiba mare grija la starea lor de sanatate. Imunitatea va este scazuta si va puteti alege oricand cu boli noi sau se pot agrava cele existente. Pentru a evita astfel de situatii, acordati timp pentru odihna si miscare. Adoptati un mod sanatos in alimentatie si nu in ultimul rand fiti optimisti si ganditi pozitiv.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: