Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator noiembrie 2014

Miercuri, 15 Octombrie 2014 13:33

Horoscop Sagetator noiembrie 2014

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2014Afla horoscop Sagetator noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014, in special prima decada, va fi destul de linistita. Viata in familie nu va cunoaste probleme majore iar relatia cu partenerul va fi destul de stabila si armonioasa. Vor fi si momente in care veti simti nevoia sa stati mai restras, voi cu gandurile voastre si sa va puneti ordine in ceea ce va doriti, prioritati si modul in care trebuie sa actionati. Partea a doua a lunii va sta sub influenta planetei Venus. Veti fi mult mai energici si intuitivi. Veti fi mult mai siguri pe voi, pe ceea ce va doriti de la partener. Impreuna cu acesta veti iesi mult mai des, veti socializa mai intens si viata voastra va fi una mai incitanta si pasionala. Pe 22 noiembrie, trecerea Soarelui prin zodia Sagetator anunta o zi minunata in cuplu sau pentru cei singuri posibilitatea de a intalni pe cineva alaturi de care sa traiti o minunata poveste de iubire.

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Cariera si bani

Debutul lunii noiembrie 2014 va fi unul in care veti fi foarte creativi, flexibili si increzatori in voi. Veti lucra foarte bine in echipa si veti identifica foarte usor modalitatile de actiune. Data de 7 noiembrie 2014, cand va fi Luna plina va fi pentru multi dintre Sagetatori a zi care aduce schimbari pe plan profesional. Vorbim fie de o avansare, de schimbarea locului de munca, demararea unui nou proiect sau a unei afaceri sau castiguri pe plan financiar. Ultima parte a lunii va sta sub semnul lui Mercur ceea ce va imprima o atitudine bataioasa, decisa si focusata pentru indeplinirea obiectivelor. Foarte bine aspectate in aceasta perioada sunt si afacerile personale si se anunta o serie de oportunitati financiare de care este indicat sa profitati.

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Sanatate

Pe intreg parcursul lunii noiembrie 2014 veti avea o stare de spirit buna si o stare a sanatatii acceptabila. Vor fi scurte momente in care va veti simti mai obositi dar cu putina atentie si un stil de viata adecvat acestea vor trece foarte repede. Va recomandam sa fiti o idee mai atenti pe data de 13 noiembrie, cand Marte in cuadrat cu Uranus, poate aduce evenimente neasteptate, riscuri de accidente sau alte intamplari cu impact negativ. In partea a doua a lunii veti simti nevoia sa va schimbati stilul de viata sau sa faceti schimbari ale infatisarii exterioare (schimbari de vestimentatie sau schimbari de look). Aceste schimbari pot avea un impact pozitiv asupra tonusului psihic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: