Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator noiembrie 2016

Marţi, 11 Octombrie 2016 00:39

Horoscop Sagetator noiembrie 2016

Horoscop Sagetator noiembrie 2016Afla horoscop Sagetator noiembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2016 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator noiembrie 2016 - Dragoste

In luna noiembrie 2016 nu sunteti in elementul forte din punct de vedere emotional / relational. Poate aveti prea multe asteptari de la cei din jur si in mod special de la cei dragi si perechea dvs. Incercati sa nu fiti duri cu ei si nici cu voi insiva. Lasati exigenta de-o parte. Nu e momentul cel mai potrivit, caci va implicati profund in activitatile derulate, iar in cazul in care nu iese conform tintelor stabilite, veti fi dezamagiti. Spre final de luna, lucrurile se mai calmeaza, caci deveniti mult mai relaxati si binevoitori. Vedeti lucrurile cu alti ochi, ceea ce aduce armonie, dragoste, zambete si pofta de viata. Important e sa fiti deschisi comunicarii, sa exprimati ce ganditi si simtiti, iar la randu-i, sa tineti cont de sentimentele si ideile celor dragi. Cu siguranta va vor binele!

Horoscop Sagetator noiembrie 2016 - Cariera si bani

Vorbim despre o luna noiembrie 2016 destul de agitata in plan profesional si simtiti ca nimic nu iese cum ar trebui. Nu trebuie sa va ingrijorari, nu sunt motive serioase, pur si simplu simtiti ca aveti nevoie de o pauza si nu va sta gandul la munca. Ar fi ideale cateva zile libere ori un mini-concediu. Incercati sa luati lucrurile cu calm, nu le supradimensionati. Minunile se intampla, iar solutiile salvatoare nu intarzie sa apara. In a doua jumatate a lunii va reintrati in ritm, munciti mult, dar rezultatele se dovedesc a fi frumoase. Evident, mizati de creativitate, inititativa, spirit de echipa, etc. Financiar, lucrurile stau destul de bine. Totusi, doriti sa va imbunatatiti starea materiala, astfel ca sunteti in cautare de idei pentru surse de castig suplimentare.

Horoscop Sagetator noiembrie 2016 - Sanatate

In luna noiembrie 2016 simtiti stresul si presiunea activitatilor de zi cu zi. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie asupra starii de sanatate, mai ales ca nu beneficiati de influente astrale favorabile. Evitati excesele de orice fel si nu ar strica sa luati o pauza pentru odihna si relaxare. In acest fel, in scurt timp veti reusi sa va reincarcati bateriile si sa reveniti la normal, plini de energie si vitalitate. Asadar, fiti precauti si preventivi pentru a evita eventualele probleme de sanatate. Sunteti predispusi unor afectiuni acute si nu e de dorit o astfel de situatie. Evitati exagerarile si situatiile stresante, luati lucrurile cu calm si nu va implicati in actiuni ce va suprasolicita. Comunicati cu cei din jur si adoptati un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: