Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator octombrie 2015

Luni, 21 Septembrie 2015 23:01

Horoscop Sagetator octombrie 2015

Horoscop Sagetator octombrie 2015Afla horoscop Sagetator octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator octombrie 2015 - Dragoste

Luna octombrie 2015 este marcata de evenimente in plan relational gratie prezentei planetei Mercur ce isi reia mersul direct. Inca de la inceputul lunii sunteti predispusi la evenimente diverse, aflandu-va in situatia de a lua decizii cu impact pe viitor. Va place sa socializati, iar iesirile cu prietenii, intrunirile de grup si initiativele colective produc schimbari in viata de cuplu. E posibil sa va intalniti sufletul pereche la astfel de iesiri ori la evenimente culturale (concert, expozitie, simpozion etc.) Evident, influente survin si din partea planetei Venus. Atentia dvs. e indreptata asupra unor persoane demne de admirat, iar sansele de intrepatrundere a carierei cu cele ale inimii sunt mari.

Horoscop Sagetator octombrie 2015 - Cariera si bani

In luna octombrie 2015 sunteti extrem de activi, iar sansa va surade in plan profesional. Va place sa munciti, aveti idei inedite si actionati in vederea atingerii scopului. Cu siguranta, nu duceti lipsa de oportunitati. Totul depinde insa de modul cum abordati lucrurile. Fiti precauti, analizati situatia, adoptati o strategie clara de lucru, apoi actionati in vederea indeplinirii obiectivelor. In acest fel, veti elimina orice greseala. De asemenea, ar fi bine sa nu ratati nicio ocazie sa treaca pe langa dvs. Sunteti norocosi si populari, iar succesul e aproape, mai ales in a doua jumatate a lunii, gratie prezentei planetelor Venus si Mercur in casa carierei Sagetatorului. Beneficii marete apar in urma colaborarilor si contractelor de lucru.

Horoscop Sagetator octombrie 2015 - Sanatate

In luna octombrie 2015 sunteti in forma maxima din punct de vedere al starii de sanatate. Sunteti optimisti, increzatori si plini de elan. Pur si simplu, radiati de energie si dati dovada de spirit intreprinzator. Totusi, nu trebuie sa cadeti in extrema, sa ajungeti la excese si imprundente. Cel mai bine ar fi sa pastrati echilibrul in viata dvs., astfel incat sa evitati riscurile de orice fel. Nu actionati la intamplare si impulsiv caci sunt posibile raniri sau accidentari. Tineti-va in frau pornirile si totul va fi bine. Petreceti timpul alaturi de cei dragi, faceti miscare in aer liber, practicati un sport preferat si adoptati o alimentatie sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: